Buzz

Νέα ταινία για τον Αλέξανδρο Αβρανά

στα 10

Σε συνέντευξή του στο Screen κατά τη διάρκεια του Κινηματογραφικού Φεστιβάλ της Ιερουσαλήμ, ο Αλέξανδρος Αβρανάς μίλησε για την επόμενη ταινία του.

Νέα ταινία για τον Αλέξανδρο Αβρανά
(φωτό: Αρης Ράμμος)

«Γράφω ένα νέο σενάριο στα ελληνικά που θα είναι έτοιμο τους επόμενους μήνες. Θα ήθελα να ξεκινήσω γυρίσματα το επόμενο καλοκαίρι. Μιλάει για ένα μεσοαστικό ελληνικό ζευγάρι που θέλει να ζει άνετη ζωή, το «αμερικάνικο όνειρο» και καταλήγει να οδηγηθεί στο φόνο προκειμένου να κερδίσει χρήματα για να διατηρήσει τον τρόπο ζωής του. Είναι μια ταινία για τις ηθικές αξίες.»

Σε συνεργασία ξανά με τη Faliro House του Χρήστου Β. Κωνσταντακόπουλου και πρωταγωνιστές την Ελένη Ρουσσινού και τον Χρήστο Λούλη, το ατιτλοφόρητο ακόμη φιλμ του Αλέξανδρου Αβρανά (τρίτο μεγάλου μήκους μετά το «Without» και το «Miss Violence»), βασίζεται σε μια αληθινή ιστορία που συνέβη στο Λονδίνο και, σύμφωνα με το Screen έχει ήδη κινήσει το ενδιαφέρον εταιριών πωλήσεων σε Μ. Βρετανία, Ευρώπη και Αμερική.

Ο Αβρανάς που βρίσκεται στην Ιερουσαλήμ και το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της για ακόμη μια προβολή του «Miss Violence», σχεδόν πλέον ένα χρόνο από το διπλό θριαμβό της στο 70ο Φεστιβάλ της Βενετίας, επίσης δήλωσε στη συνέντευξή του πως η επόμενη ταινία του, μετά από αυτό το φιλμ, θα είναι μια αγγλόφωνη ταινία.

Διαβάστε ακόμη: