Buzz

Η νέα ταινία του Αλεξάντερ Πέιν θα είναι για το Netflix

στα 10

H ατιτλοφόρητη, για την ώρα, ταινία του Ελληνοαμερικανού σκηνοθέτη θα έχει μάλιστα πρωταγωνιστή τον Μαντς Μίκελσεν.

Η νέα ταινία του Αλεξάντερ Πέιν θα είναι για το Netflix

Ολοένα και περισσότεροι σκηνοθέτες αρχίζουν να συνεργάζονται με το Netflix. Η διαδικτυακή πλατφόρμα στην προσπάθειά της να ανεβάσει το κύρος της και να εγκαθιδρυθεί ως μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες παραγωγής, έχει καταφέρει να πάρει με το μέρος της μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα της κινηματογραφικής βιομηχανίας. Μετά τον Αλφόνσο Κουαρόν με το «Roma» πέρσι, κερδίζοντας μάλιστα 3 βραβεία Οσκαρ, αλλά όχι εκείνο της Καλύτερης Ταινίας, και τους Μάρτιν Σκορσέζε με το «The Irishman», Στίβεν Σόντερμπεργκ με το «Laundromat» και Νόα Μπόμπακ με το «Marriage Story» για φέτος, έχοντας και οι δυο τους σοβαρές πιθανότητες να κερδίσουν αρκετά βραβεία, το Netflix θα χρηματοδοτήσει και θα κυκλοφορήσει τη νέα ταινία του Αλεξάντερ Πέιν.

Διαβάστε ακόμα: Θα δούμε το «The Irishman» του Μάρτιν Σκορσέζε στις ελληνικές αίθουσες;

mads mikkelsen 607

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η νέα ταινία του Πέιν θα κυκλοφορήσει στη διαδικτυακή πλατφόρμα του χρόνου και μάλιστα θα έχει για πρωταγωνιστή της τον Μαντς Μίκελσεν. Η ατιτλοφόρητη ακόμα ταινία του θα μιλάει για έναν Δανό δημοσιογράφο ο οποίος παίρνει την έφηβη κόρη του σε ένα road trip στην Αμερική, καθώς ο ίδιος γράφει ένα άρθρο για μια εφημερίδα.

Η ταινία θα ξεκινήσει τα γυρίσματα τον επόμενο μήνα στις χώρες Σουηδία, Δανία και Αμερική. Οι πληροφορίες ήθελαν πως η επόμενη ταινία του Πέιν να ήταν η μαύρη κωμωδία «The Menu» με πρωταγωνιστές τους Εμα Στόουν και Ρέιφ Φάινς, αλλά τελικά θα την αφήσει προς το παρόν για να γυρίσει την ταινία για το Netflix. Περιμένουμε περισσότερα σύντομα.

Διαβάστε ακόμα: