Buzz

Ο Αλεξάντερ Πέιν αρνείται τις κατηγορίες της Ρόουζ ΜακΓκάουαν κι εκείνη ανταπαντά «fuck him and his lies»

στα 10

Η αλήθεια μένει να αποδειχθεί.

Flix Team
Ο Αλεξάντερ Πέιν αρνείται τις κατηγορίες της Ρόουζ ΜακΓκάουαν κι εκείνη ανταπαντά «fuck him and his lies»

Πέρασαν ήδη μερικές εβδομάδες όταν η Ρόουζ ΜακΓκάουαν κατηγόρησε τον Αλεξάντερ Πέιν για ανάρμοστη σεξουαλική συμπεριφορά όταν γνωρίστηκαν για πρώτη φορά όταν εκείνη ήταν 15 ετών. Η ηθοποιός είχε υποστηρίξει ότι την κάλεσε στο σπίτι του, της έδειξε μια soft core ταινία που είχε γυρίσει με άλλο όνομα για το showtime. «Θυμάμαι ακόμη το διαμέρισμά σου στο Σίλβερλεϊκ. Είσαι προικισμένος. Με άφησες σε μια γωνιά του δρόμο μετά. Ημουν 15 ετών», γράφει η ΜακΓκόουαν και συμπληρώνει «Θέλω μόνο μια αναγνώριση και μια απολογία. Δεν θέλω να καταστρέψω.»

Δείτε ακόμη: Η Ρόουζ ΜακΓκάουαν κατηγορεί τον Αλεξάντερ Πέιν για ανάρμοστη σεξουαλική συμπεριφορά

payne macgowan 607

Τώρα ο Αλεξάντερ Πέιν, με μια επιστολή που στέλνει μέσω του Deadline υποστηρίζει ότι όλα όσα λέει η ΜακΓκάουαν είναι αναληθή. Σύμφωνα με τον ίδιο, είναι αδύνατον να γνώρισε την νεαρή ηθοποιό στα τέλη των 80ς όπως ισχυρίζεται καθώς τότε ήταν φοιτητής στη σχολή κινηματογράφου και ότι γνωρίστηκαν το 1991 όταν εκείνη πέρασε από ακρόαση για μια μικρού μήκους που θα γύριζε για το Playboy Channel. «Μπορεί να μην πήρε το ρόλο αλλά άφησε ένα μήνυμα για μένα ζητώντας να της τηλεφωνήσω. Δεν είχα λόγο να αμφισβητήσω την ηλικία της, αφού ο ρόλος ήθελε μια ενήλικη ηθοποιό. Λίγο καιρό αργότερα βγήκαμε μερικά ραντεβού και είχαμε φιλικές σχέσεις για χρόνια μετά».

Κι όσο αφορά στους ισχυρισμούς της για το soft core φιμ που της εδειξε ο Πέιν αρνείται κατηγορηματικά ότι έχει γυρίσει οτιδήποτε τέτοιο, ότι δεν έχει δουλέψει ποτέ για το showtime κι ότι δεν έχει υπογράψει ποτέ καμιά ταινία με διαφορετικό όνομα.

Η απάντηση του σκηνοθέτη εξόργισε την Ρόουζ ΜακΓκάουαν η οποία δηλώνει αποφασισμένη να ξεσκεπάσει τα ψέματα του Πέιν και πως αν το μόνο που ήθελε ήταν μια συγγνώμη, τώρα θέλει όντως να τον καταστρέψει και πως θα κάνει αποστολή της το να αποδείξει την αλήθεια. Και υπόσχεται πως «δεν είναι η μόνη» που είχε ανάλογες εμπειρίες με τον Πέιν.

Δείτε ακόμη: «The Glorias»: η φεμινιστική ταινία για την Γκλόρια Στάινεμ έχει trailer που σηκώνει τη γροθιά του