Buzz

Ο Αλ Πατσίνο έχει ένα όνειρο...

στα 10

Ο Αλ Πατσίνο περνά μια πενταετία που γυρίζει τη μια, ωραιότατη, ταινία μετά την άλλη. Κι όμως εκείνος αυτό που θέλει είναι να δουλέψει ξανά με τον Ρόμπερτ Ντε Νίρο και τον Μάρτιν Σκορσέζε, «τ' αγόρια του»!

Ο Αλ Πατσίνο έχει ένα όνειρο...

Το «The Irishman» είναι η «νέα ταινία του Μάρτιν Σκορσέζε» εδώ και... πολλά χρόνια - εν τω μεταξύ ο Σκορσέζε έχει σκηνοθετήσει άλλες ταινίες, αλλά το πρότζεκτ παραμένει ζωντανό. Τουλάχιστον στο μυαλό του Αλ Πατσίνο που, επίση πολυάσχολος τελευταία, δεν εγκαταλείπει τη βάρκα: «Φαντάζομαι ότι την ταινία θα την κάνουμε κάποια στιγμή, γιατί το σενάριο είναι τόσο καλό. Αλλά σιγοψήνεται εδώ και πολύ καιρό», είπε σε συνέντευξή του στο Vanity Fair.

Διαβάστε ακόμη: Ο Αλ Πατσίνο το ομολογεί: δεν ήθελε να παίξει στον «Νονό»

To σενάριο, λοιπόν, γραμμένο από τον Στιβ Ζέιλιαν είναι διασκευή του βιβλίου του Τσαρλς Μπραντ και καταπιάνεται με την πραγματική ιστορία του Φρανκ Σίραν, βετεράνου του Β' Παγκόσμιου, ο οποίος από αξιωματικός του στρατού έγινε πρωτοπαλίκαρο της μαφίας και φημολογείται ότι έβαλε το χεράκι του στους θανάτους του Τζον Φ. Κένεντι και του Τζίμι Χόφα. Ιδανικό τερέν για τον Μάρτιν Σκορσέζε, ο οποίος θέλει για πρωταγωνιστές του τον Αλ Πατσίνο και τον Ρόμπερτ Ντε Νίρο και, γύρω τους, τον Τζο Πέσι, τον Χάρβεϊ Καϊτέλ και τον Μπόμπι Καναβάλε, δηλαδή, εκτός του νεώτερου τελευταίου, όλη την... οικογένεια. Ο Σκορσέζε έχει ήδη δηλώσει ότι το «The Irishman» είναι η ταινία που θα γυρίσει μετά το «Silence», οπότε σιγά-σιγά να παίρνουμε σειρά.

Διαβάστε ακόμη: O Αντριου Γκάρφιλντ αγνώριστος στην πρώτη εικόνα από το «Silence» του Μάρτιν Σκορσέζε