Buzz

Ακούγοντας το «Κορίτσι με το Τατουάζ»

στα 10

Το blog Mouth Taped Shut που κανείς δεν έμαθε ακόμη αν είναι επίσημο ή ανεπίσημο σε σχέση με το «Κορίτσι με το Τατουάζ» του Ντέιβιντ Φίντσερ, κυκλοφόρησε ακόμη ένα βίντεο που απεικονίζει την κατασκευή του πόστερ της ταινίας υπό τους ήχους του soundtrack του Τρεντ Ρέζνορ.

Ακούγοντας το «Κορίτσι με το Τατουάζ»

Την πρώτη φορά που συναντήσαμε το Mouth Taped Shut (διαβάστε περισσότερα εδώ), δεν ήμασταν ακόμη σίγουροι αν το εν λόγω blog ήταν δάκτυλος του Ντέιβιντ Φίντσερ και του δαιμόνιου marketing προώθησης του «Girl With the Dragon Tattoo».

Τώρα, όμως, είμαστε, αφού το νέο βίντεο που κυκλοφόρησε το μπλογκ όχι μόνο παρουσιάσει την διαδικασία κατασκευής ενός τεράστιου πόστερ της ταινίας κατευθείαν από την πηγή, αλλά ντύνει τις εικόνες με ένα πρώτο δείγμα από το soundtrack που υπογράφει ο μόνιμος πλέον συνεργάτης του Φίντσερ, Τρεντ Ρέζνορ (βραβευμένος ήδη από πέρσι με το Οσκαρ καλύτερης μουσικής για το «Τhe Social Network»).

Δείτε το βίντεο παρακάτω και στο gallery μερικές από τις υπέροχες φωτογραφίες των γυρισμάτων της ταινίας.

Διαβάστε περισσότερα για το «Τhe Girl With the Dragon Tattoo» εδώ, δείτε το νέο τετράλεπτο τρέιλερ της ταινίας εδώ και υπομονή μέχρι τον Δεκέμβριο.