Buzz

Ο «Akira» έρχεται στις αίθουσες το 2021

στα 10

Και με τον Τάικα Γουατίτι στην καρέκλα του σκηνοθέτη.

Ο «Akira» έρχεται στις αίθουσες το 2021

Εδώ και αρκετά χρόνια ακούγεται πως ένα από τα πιο σπουδαία manga (και αργότερα anime), το «Akira» του Κατσουχίρο Οτομο, ετοιμάζεται να μεταφερθεί σε live action ταινία. Η Warner Brothers, η οποία αγόρασε τα δικαιώματα του manga από το 2002, προσπαθεί καιρό τώρα να βρει τον κατάλληλο σκηνοθέτη για να μεταφέρει την δυστοπική ατμόσφαιρα του Τόκιο του 2019 στη μεγάλη οθόνη, ενώ μάλιστα κάποια στιγμή είχε ακουστεί και το όνομα του Κρίστοφερ Νόλαν. Και από ότι φαίνεται τον βρήκε στο πρόσωπο του Τάικα Γουατίτι, και όχι μόνο αυτό αλλά ανακοίνωσε και την ημερομηνία κυκλοφορίας της, στις 21 Μαΐου 2021, η οποία πέφτει την ίδια μέρα με την πρεμιέρα του «John Wick: Chapter 4», και μάλιστα με την εταιρεία του Λεονάρντο ΝτιΚάπριο, Appian Way, να αναλαμβάνει την παραγωγή.

Διαβάστε ακόμα: Τα μεγάλα αστέρια που χώρεσε η σειρά «What We Do in the Shadows» σε ένα μόλις επεισόδιο

taika waititi 607

Ο Γουατίτι είχε δηλώσει παλιότερα πως «πάντα ένοιωθα πως θα μπορούσα να κάνω κάτι το μοναδικό. Αλλά δεν πιστεύω πως ο κόσμος χρειάζεται ένα ριμέικ του anime, και πιστεύω πως για μένα, αν ποτέ υπήρχε κάποια πιθανότητα να έκανα την ταινία, θα έκανα μια μεταφορά των βιβλίων με έναν καινούργιο τρόπο.»

Περιμένουμε με μεγάλη ανυπομονησία να δούμε ποιοι θα πρωταγωνιστήσουν στην ταινία και ίσως κάποια περισσότερα νέα για την μεταφορά της, αλλά για την ώρα απολαύστε το τρέιλερ του anime του 1988, σε σκηνοθεσία του ίδιου του Οτομο, παρακάτω.


Διαβάστε ακόμα: Οταν οι ταινίες «είδαν» πώς θα είναι το 2019