Buzz

Αγαπάς τον Τζέρεμι Ρένερ; Απόδειξη!

στα 10

Ακόμα κι ο πρωταγωνιστής του «Bourne Legacy» έχει προβλήματα να βγάλει μια ταινία στις αίθουσες. Μάθετε πώς μπορείτε εσείς να τον βοηθήσετε να τα καταφέρει!

Αγαπάς τον Τζέρεμι Ρένερ; Απόδειξη!

Εκανε την έκπληξη με το «Hurt Locker» το 2008, πέρασε από το «The Town» (για τις δύο αυτές ταινίες έφτασε μέχρι τις οσκαρικές υποψηφιότητες), το «Thor», το «MI:4», τους «Avengers» και κατευθύνεται ολοταχώς, ως απόλυτος πρωταγωνιστής, προς το «Bourne Legacy». Μόνο που ο Τζέρεμι Ρένερ έχει… ξεχάσει κάτι πίσω του.

Το «Ingenious», ταινία του 2009, η οποία έχει προβληθεί φεστιβαλικά (Ιερουσαλήμ, Σάντα Μπάρμπαρα, Κλίβελαντ), αναζητά πόρους για να χρηματοδοτήσει τη διανομή της στις αμερικανικές αίθουσες. Και ποια καλύτερη ευκαιρία για τους παραγωγούς, από το να κεφαλαιοποιήσουν την πρόσφατη διασημότητα του Τζέρεμι Ρένερ για να μαζέψουν χρήματα από τους fans, στη διαδικτυακή πλατφόρμα crowd funding, kickstarter.

Το «Ingenious» βασίζεται στην πραγματική ιστορία ενός εφευρέτη (ο Ντάλας Ρόμπερτς του «The Grey») κι ενός καταφερτζή πωλητή (εδώ εισέρχεται ο Τζέρεμι Ρένερ!), που πιάνουν πάτο πριν απογειωθούν μ’ ένα προϊόν που εξελίσσεται σε παγκόσμιο φαινόμενο!

Επισκεφθείτε τη σελίδα της ταινίας στο Kickstarter αν θέλετε να υποστηρίξετε την πορεία της.

Τα χρήματα που θα συγκεντρώσει η παραγωγή από τη συνεισφορά του κοινού (αυτή τη στιγμή ανέρχονται σε λίγο παραπάνω από 6.000 δολάρια, από τα 48.000 του στόχου), θα χρησιμοποιηθούν για την εξασφάλιση των μουσικών δικαιωμάτων για το soundtrack της ταινίας, την παραγωγή των κοπιών και τα έξοδα διαφήμισης και προώθησης.

Αντ’ αυτού, οι θεατές που θα γίνουν «συμπαραγωγοί» του «Ingenious», θ’ ανταμειφθούν με μια δική τους κόπια της ταινίας σε DVD, Blu-Ray ή ψηφιακό αρχείο, με αποκλειστικές κομμένες σκηνές και βίντεο από τα γυρίσματα.

Δείτε παρακάτω το τρέιλερ του «Ingenious» κι αποφασίστε αν θα ψωνίσετε!