Buzz

Ενας έρωτας, ένας σκύλος, μια πισίνα: Νέο τρέιλερ για το «Αφτερλωβ» του Στέργιου Πάσχου

στα 10

Μετά την επιτυχημένη πορεία του σε διεθνή και εγχώρια φεστιβάλ, το μεγάλου μήκους ντεμπούτο του Στέργιου Πάσχου ετοιμάζεται να συναντήσει το κοινό στις ελληνικές αίθουσες.

Flix Team
Ενας έρωτας, ένας σκύλος, μια πισίνα: Νέο τρέιλερ για το «Αφτερλωβ» του Στέργιου Πάσχου

Το «Αφτερλωβ», μια αστεία, συγκινητική και καυστική μετα-ερωτική ιστορία δύο ανθρώπων που αρνούνται να μεγαλώσουν, παρακολουθεί την προσπάθεια ενός ζευγαριού για επικοινωνία. Αποκλεισμένοι, έγκλειστοι και ανήμποροι να εξηγήσουν αυτό που τους συμβαίνει, οι δύο ήρωες ξεκινούν με αμηχανία και γενναιότητα, ένα ταξίδι εξερεύνησης όλων εκείνων που τους ενώνουν αλλά και τους χωρίζουν. Κι ενώ η διαδρομή τους μοιάζει αρχικά σαν μια αθώα βόλτα στην εξοχή, σύντομα θα αισθανθούν χαμένοι σε ένα αφιλόξενο και εχθρικό περιβάλλον…

Κάπως έτσι περιγράφει το επίσημο δελτίο τύπου της ταινίας το μεγάλου μήκους κινηματογραφικό ντεμπούτο του Στέργιου Πάσχου, που βραβεύθηκε στο Φεστιβάλ του Λοκάρνο και έκανε την ελληνική πρεμιέρα του στο περσινό Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης.

Διαβάστε ακόμη: Θεσσαλονίκη 2016: «Αφτερλωβ», ένα love story τόσο meta

Afterlove 607

Είναι καλοκαίρι, η Αθήνα βράζει, αλλά ο τριαντάχρονος Νίκος δροσίζεται στα βόρεια προάστια, πίνοντας κοκτέιλ δίπλα στην πισίνα. Η πισίνα δεν είναι δική του, αλλά του Σταύρου, που έχει ζητήσει από τον Νίκο να προσέχει το σπίτι και τη Λέιλα -τον σκύλο του- για το καλοκαίρι. Η ευκαιρία μοιάζει μοναδική στον άφραγκο μουσικό, που αποφασίζει να καλέσει εκεί την πρώην κοπέλα του, Σοφία, για ολιγοήμερες διακοπές στην πόλη.

Οταν όμως η ανυποψίαστη Σοφία καταφτάνει, οι διακοπές στον παράδεισο βγαίνουν εκτός τροχιάς. Ο Νίκος την κλειδώνει στο στούντιο του σπιτιού, αποφασισμένος να μην την αφήσει να φύγει, αν δεν μάθει τους λόγους για τους οποίους χώρισαν. Γιατί; Επειδή ακόμα δεν έχει καταλάβει. Κι αν δεν καταλάβει πώς θα την ξεπεράσει; Εγκεφαλικά. Γιατί ερωτικά την έχει ξεπεράσει. Φυσικά…

Afterlove 607

Δύο χρόνια μετά τη μικρού μήκους ταινία «Ο Ελβις Είναι Νεκρός», και βάζοντας στο κέντρο της ιστορίας του τους χαρακτήρες που γνωρίσαμε εκεί, ο Στέργιος Πάσχος επιστρατεύει ξανά το ταλέντο δύο νέων ηθοποιών, του ήδη βραβευμένου σε θέατρο και σινεμά Χάρη Φραγκούλη, αλλά και της πολλά υποσχόμενης Ηρώς Μπέζου, σε μια διαφορετική ερωτική ιστορία ιδωμένη από το τέλος προς την αρχή.

Το «Αφτερλωβ» ετοιμάζεται να συναντήσει το κοινό στις ελληνικές αίθουσες στις 18 Μαΐου και προετοιμάζει το έδαφος με ένα ολοκαίνουργιο τρέιλερ. Δείτε το παρακάτω.


Διαβάστε ακόμη

Afterlove poster 607