Buzz

Λίγο πριν το «Αφτερλωβ», μια αγκαλιά απ' την αφίσα της ταινίας του Στέργιου Πάσχου

στα 10

Ενα χάρτινο ανεξερεύνητο δάσος, μια σάρκινη αγκαλιά. Η αφίσα του «Αφτερλωβ» του Στέργιου Πάσχου κάνει την εμφάνισή της λίγο πριν από την ελληνική πρεμιέρα της ταινίας στο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης.

Flix Team
Λίγο πριν το «Αφτερλωβ», μια αγκαλιά απ' την αφίσα της ταινίας του Στέργιου Πάσχου

To «ΑΦΤΕΡΛΩΒ» του Στέργιου Πάσχου, με τους Χάρη Φραγκούλη και Ηρώ Μπέζου, είναι μια αστεία, συγκινητική και καυστική μετα-ερωτική ιστορία δύο ανθρώπων που αρνούνται να μεγαλώσουν, με το φιλμ να παρακολουθεί την απέλπιδα προσπάθεια ενός ζευγαριού για επικοινωνία. Αποκλεισμένοι και έγκλειστοι, αγκαλιά με λέξεις που περισσεύουν αλλά δεν φτάνουν για να εκφράσουν την ταραχή τους, περικυκλωμένοι από αναμνήσεις και ανήμποροι να εξηγήσουν αυτό που τους συμβαίνει, οι δύο ήρωες ξεκινούν μια αθώα βόλτα στην εξοχή για να συνειδητοποιήσουν πολύ γρήγορα πως έχουν χαθεί σ’ ένα αφιλόξενο κι ανεξερεύνητο δάσος...

Διαβάστε εδώ όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το «ΑΦΤΕΡΛΩΒ» του Στέργιου Πάσχου

Λίγο πριν το «ΑΦΤΕΡΛΩΒ» κάνει την ελληνική πρεμιέρα του στο Διαγωνιστικό Τμήμα του Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης, κρεμάμε στον (ηλεκτρονικό) τοίχο μας την αφίσα της ταινίας. Το δάσος είναι εδώ, οι δύο ήρωες είναι στον δικό τους κόσμο, με κλειστά τα μάτια, με μια όμορφη πλάτη, ένα κρεμεζί πουκάμισο, λίγες νότες από τρομπέτα και μια ερωτική συστολή. Την αφίσα σχεδίασε ο Νίκος Πάστρας, χρησιμοποιώντας μια φωτογραφία του Μιχάλη Κουλιέρη, ο οποίος έκανε το φωτογραφικό ημερολόγιο των γυρισμάτων. Δείτε την παρακάτω και τα λέμε «ΑΦΤΕΡΛΩΒ».

Διαβάστε και δείτε ακόμη:

Αφτερλωβ Αφίσα 607