Buzz

Αφίσα και επίσημο site για τους «Avengers»

στα 10

Δεν υπάρχει λόγος ενθουσιασμού. Ενα απλό teaser πόστερ και ένα επίσημο - υποτυπώδες για την ώρα - site προετοιμάζει την αφετηρία της προώθησης των «Avengers», της ταινίας που υπόσχεται να είναι η αρχή και το τέλος όλων των comic movies.

Αφίσα και επίσημο site για τους «Avengers»
Avengers με Α κεφαλαίο!

Αν και η Marvel αποφάσισε πως δεν παρουσιάσει ούτε δευτερόλεπτο υλικού στην Comic-Con, το «Αvengers» ξεκινάει το δικό του δρόμο μακρύ δρόμο μέχρι το επόμενο καλοκαίρι που θα βγει στις αίθουσες με ένα πρώτο πόστερ που περιέχει μόνο ένα logo της ταινίας.

Ταυτόχρονα, άνοιξε και το επίσημο site της ταινίας που για την ώρα περιέχει μόνο δυνατότητα download του πόστερ και ένα link στα νέα της Marvel από την Comic-Con που τρέχει αυτή τη στιγμή στο Σαν Ντιέγκο.

Στην ταινία που πρωταγωνιστούν οι σημαντικότεροι σούπερ ήρωες της Marvel, πρωταγωνιστούν οι Ρόμπερτ Ντάουνι Τζιούνορ (Iron Man), o Κρις Εβανς (Captain America), ο Κρις Χέμσγουορθ (Thor), o Τομ Χίντλεστον (Loki), ο Σάμιουελ Λ. Τζάκσον (ως Νικ Φιούρι, διευθυντής της S.H.I.E.L.D.), η Σκάρλετ Γιοχάνσον (κατάσκοπος που δουλεύει για τη S.H.I.E.L.D.), o Τζέρεμι Ρένερ (Hawkeye), ο Μαρκ Ράφαλο (Hulk) κ.α.

Σκηνοθετεί ο Τζος Γουίντον και η επίσημη ημερομηνία εξόδου της ταινίας είναι η 4 Μαΐου του 2012.