Buzz

Αφιερωμένο στην κρίση των 40! Τρέιλερ για το «This is 40» του Τζαντ Απατοου!

στα 10

Ξεκινώντας από εκεί που σταμάτησε με το «Με την Πρώτη», ο Τζαντ Απατοου κάνει την κρίση των 40 κωμωδία.

Αφιερωμένο στην κρίση των 40! Τρέιλερ για το «This is 40» του Τζαντ Απατοου!
Κρις Ο' Ντάουντ, Μεγκαν Φοξ, Τζέισον Σίγκελ

Ο Πιτ (Πολ Ραντ) και η Ντέμπι (Λέσλι Μαν) είναι φίλοι μας ήδη από το «Με την Πρώτη» του 2007: εκείνη ήταν η αδελφή της Αλισον (Κάθριν Χάιγκλ) κι εκείνος ο άντρας της, τον οποίο η Ντέμπι κόντεψε να απατήσει με τον Τζέισον Σίγκελ.Τώρα είναι η σειρά τους να πουν την ιστορία τους, μαζί με τα δύο τους παιδιά, τις πραγματικές κόρες του Τζαντ Απατοου και της αληθινής του γυναίκας, Λέσλι Μαν!

Το «This Is 40» εκτυλίσσεται λίγα χρόνια αφότου τελείωσε το «Με την Πρώτη» και βρίσκει τη δισκογραφική εταιρεία του Πιτ ν’ αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα και το μαγαζί με ρούχα της Ντέμπι (με πωλήτρια τη Μέγκαν Φοξ) να μετατρέπεται στο βασικό έσοδο της οικογένειας.Το κυριότερο; Ο γάμος τους βρίσκεται σε κρίση και το να λένε ψέματα για την ηλικία τους δεν είναι κάτι που θα βοηθήσει και ιδιαίτερα.

Δείτε το τρέιλερ του «This is 40» παρακάτω, προσπαθήστε να είστε ανοιχτοί στον τρόπο με τον οποίο ο Απατοου βάζει μια γυναίκα να ανταποδώσει την υποχρέωση πως κάποτε ο άντρας της την είδε να γεννάει, μάθετε τι σημαίνει «high nipples» και προσπαθήστε απλά να... μην ταυτιστείτε. Είναι αδύνατον!

Πρωταγωνιστούν ακόμη οι Λένα Ντάναμ, Μέγκαν Φοξ, Κρις Ο' Ντάουντ, Μελίσα ΜακΚάρθι, Σαρλίν Γι, Αλμπερτ Μπρουκς, Τζον Λίθγκοου και Ανι Μαμόλο.

Το «This is 40» είναι προγραμματισμένο για έξοδο στις αμερικάνικες αίθουσες στις 21 Δεκεμβρίου του 2012.

Διαβάστε περισσότερα για το «This is 40»