Buzz

Advent Calendar: 23 Δεκεμβρίου 2016

στα 10

Το Flix μετράει τις μέρες μέχρι τα Χριστούγεννα! Από την 1η μέχρι τις 25 Δεκεμβρίου, κάθε πρωί, ξαναζεί τα πιο ωραία του φιλιά. Στο σινεμά.

Advent Calendar: 23 Δεκεμβρίου 2016

Διαβάστε, δείτε, χαζέψτε, θυμηθείτε, με τον απολογισμό του Flix για το 2016

Είχατε ποτέ σας advent calendar όταν ήσασταν μικροί; Εκείνα τα ημερολόγια για τις πρώτες 25 μέρες του Δεκέμβρη, όπου κάθε πρωί έπρεπε ν’ ανοίξετε ένα παραθυράκι και ν’ ανακαλύψετε μια εικόνα - δώρο, μέχρι να φτάσετε ανήμερα Χριστούγεννα; Το Flix ετοίμασε για σας το δικό του advent calendar και φέτος, για να κάνει το κάθε πρωί σας μέχρι τις 25 Δεκεμβρίου μια (κινηματογραφική) περιπέτεια!

Ηρθε η ώρα για το Flix Top Ten 2016: Ψηφίστε την καλύτερη ταινία της χρονιάς!

Κάθε πρωί του Δεκεμβρίου, χωρίς εξαιρέσεις, το Flix σάς κάνει «δώρο» τα αξέχαστα κινηματογραφικά φιλιά: ερωτικά, λατρευτικά, κωμικά, συγκινητικά, στο στόμα ή αλλού, κλασικά ή όχι. Για 25 μέρες, το Flix σάς δίνει ένα φιλί και σάς φτιάχνει το κέφι, για να λέμε καλημέρα ως τα Χριστούγεννα!

pretty woman 607

Η ταινία - «Pretty Woman» του Γκάρι Μάρσαλ, 1990 Ο εμβληματικός σκηνοθέτης των ρομαντικών κομεντί του '80 (ποιος ξεχνά το «Flamingo Kid»; όλοι;), μπαίνει στη δεκαετία του '90 με μια ταινία που γίνεται αμέσως κλασική. Είναι η suave γοητεία του Ρίτσαρντ Γκιρ που υποδυόταν τον, ναι, πληγωμένο γιάπη. Είναι η εκθαμβωτική αλλά και φιλική ομορφιά της Τζούλια Ρόμπερτς που υποδυόταν, ναι, τη φιλότιμη πόρνη που επιπλέον κάπνιζε. Είναι η πληθωρικότητα της δεκαετίας που ακολούθησε που δε λυπήθηκε χρήματα και glam. Είναι και το τραγούδι του Ρόι Ορμπισον... Διαβάστε ακόμη: «Pretty Woman» Reunion - 25 χρόνια μετά

Το Φιλί Κάπου ανάμεσα σε μοντέρνα Σταχτοπούτα και Σεραζάντ, κάπου ανάμεσα στα εφηβικά όνειρα και στην πεποίθηση της εποχής, ότι όλα είναι δυνατά, αυτό είναι το πιο happy ending φιλί του σύγχρονου σινεμά.


pretty woman gif


Περισσότερο Advent Calendar 2016

Κάντε μαζί μας τον απολογισμό του 2016