Buzz

Advent Calendar: 16 Δεκεμβρίου 2016

στα 10

Το Flix μετράει τις μέρες μέχρι τα Χριστούγεννα! Από την 1η μέχρι τις 25 Δεκεμβρίου, κάθε πρωί, ξαναζεί τα πιο ωραία του φιλιά. Στο σινεμά.

Advent Calendar: 16 Δεκεμβρίου 2016

Διαβάστε, δείτε, χαζέψτε, θυμηθείτε, με τον απολογισμό του Flix για το 2016

Είχατε ποτέ σας advent calendar όταν ήσασταν μικροί; Εκείνα τα ημερολόγια για τις πρώτες 25 μέρες του Δεκέμβρη, όπου κάθε πρωί έπρεπε ν’ ανοίξετε ένα παραθυράκι και ν’ ανακαλύψετε μια εικόνα - δώρο, μέχρι να φτάσετε ανήμερα Χριστούγεννα; Το Flix ετοίμασε για σας το δικό του advent calendar και φέτος, για να κάνει το κάθε πρωί σας μέχρι τις 25 Δεκεμβρίου μια (κινηματογραφική) περιπέτεια!

Ηρθε η ώρα για το Flix Top Ten 2016: Ψηφίστε την καλύτερη ταινία της χρονιάς!

Κάθε πρωί του Δεκεμβρίου, χωρίς εξαιρέσεις, το Flix σάς κάνει «δώρο» τα αξέχαστα κινηματογραφικά φιλιά: ερωτικά, λατρευτικά, κωμικά, συγκινητικά, στο στόμα ή αλλού, κλασικά ή όχι. Για 25 μέρες, το Flix σάς δίνει ένα φιλί και σάς φτιάχνει το κέφι, για να λέμε καλημέρα ως τα Χριστούγεννα!

kids 607

Η ταινία - «Kids» του Λάρι Κλαρκ, 1995 Ηταν τα μέσα της δεκαετίας του '90 κι ο Λάρι Κλαρκ άπλωσε στην οθόνη τη δική του, εκστατική, ηδονοβλεπτική, ακραία ματιά στην εφηβεία - συγκεκριμένα, σε μια ομάδα εφήβων στην καρδιά της Νέας Υόρκης, που περνούν μια μέρα γεμάτη σεξ και ναρκωτικά, την περίοδο που το AIDS μεσουρανούσε. Το «Kids» συνδέθηκε απόλυτα με το angst των '90ς, αποκάλυψε ηθοποιούς/περσόνες σαν την Κλόι Σεβινί, τον Χάρμονι Κορίν και τη Ροζάριο Ντόσον, απαγορεύτηκε και ξε-απαγορεύτηκε, προκάλεσε αντιδράσεις αλλά κι εκδηλώσεις λατρείας κι έμεινε, τελικά, στην ιστορία, ως μια 90λεπτη καταγραφή ακριβείας του πορτρέτου μιας ολόκληρης και καθοριστικής γενιάς. Διαβάστε κι αυτό: «Kids» - 20 χρόνια μετά τα «παιδιά» του Λάρι Κλαρκ μεγαλώνουν... ακόμη!.

Το φιλί Ακούγεται ο ήχος πριν έρθει η ταινία. Είναι η πρώτη σκηνή του φιλμ. Είναι ο Τέλι που πείθει, με λίγη πίεση, τη 12χρονη μικρή παρθένα να κάνουν σεξ. Είναι το φιλί που δίνει τον τόνο σε μια ταινία που σημάδεψε - και σημαδεύτηκε από - μια εποχή της απόλαυστης και της καταστροφής.


kids gif


Περισσότερο Advent Calendar 2016

Κάντε μαζί μας τον απολογισμό του 2016