Buzz

«Adrift»: Αν ονειρεύεστε διακοπές με ιστιοπλοϊκό, ξανασκεφτείτε το!

στα 10

Ερωτευμένο ζευγάρι + ένας από τους μεγαλύτερους τυφώνες στην ιστορία = αληθινή ιστορία επιβίωσης φτιαγμένη για το σινεμά.

«Adrift»: Αν ονειρεύεστε διακοπές με ιστιοπλοϊκό, ξανασκεφτείτε το!

Η Σεϊλίν Γούντλεϊ κι ο Σαμ Κλάφλιν είναι το νεαρό ζευγάρι που αποφασίζει να γιορτάσει τον ερωτά του διαπλέοντας έναν ωκεανό σε μα από εκείνες τις ιδέες που μοιάζουν υπέροχα ρομαντικές όταν τις σκέφτεσαι, αλλά όχι τόσο όταν στη μέση του πουθενά έρχεσαι αντιμέτωπος με έναν από τους πιο ισχυρούς τυφώνες που έχουν ποτέ καταγραφεί.

Κι ακόμη κι αν το τέλος είναι αίσιο η αλήθεια είναι πως όταν κινδυνεύεις στα μαύρα γιγαντιαία κύματα, σίγουρα δεν μπορείς να σκεφτείς πως αν επιβιώσεις κάποτε η ιστορία σου θα γίνει ταινία κι εσύ θα περπατήσεις στο κόκκινο χαλί μιας πρεμιέρας. Αν και μεταξύ μας, αυτό θα ήταν μια καλή συμβουλή για να κρατήσεις την ψυχραιμία και τις ελπίδες σου.

Δείτε ακόμη: Ο Ρόμπερτ Πάτινσον ταξιδεύει στο διάστημα στην πρώτη εικόνα από το «High Life» της Κλερ Ντενί

adrift 607

Το φιλμ του Μπαλτάζαρ Κορμακούρ όμως παίρνει την ιστορία της Τάμι Ολντχαμ και του Ρίτσαρντ Σαρπ και την μεταμορφώνει σε μια επική ιστορία πίστης, επιβίωσης και αντοχής, όπως μπορείτε να δείτε και στο τρέιλερ που ακολουθεί.


adrift 607

Δείτε ακόμη