Buzz

Η Adele ετοίμασε μια ιδιωτική προβολή του «Despicable Me 3» για τους επιζώντες του Πύργου Γκρένφελ

στα 10

H Adele χάρισε λίγες στιγμές ξεγνοιασιάς στους επιζώντες και στις οικογένειές τους από την τραγωδία στο Πύργο Γκρένφελ, αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά το πόσο φιλάνθρωπος είναι.

Η Adele ετοίμασε μια ιδιωτική προβολή του «Despicable Me 3» για τους επιζώντες του Πύργου Γκρένφελ

H Adele είναι αρκετά γνωστή όχι μόνο για την εκπληκτική της φωνή και τα υπέροχα τραγούδια της, αλλά και για την πλούσια φιλανθρωπική της δράση. Πρόσφατα άρχισε να μαζεύει λεφτά από τις συναυλίες της για τους επιζώντες μετά την πυρκαγιά στο Πύργο του Γκρένφελ στο Λονδίνο που στοίχισε την ζωή σε πάνω από 80 ανθρώπους, δύο μήνες πριν.

Ομως πέρα από τα χρήματα, η Adele προσπαθεί να εμψυχώσει και να δώσει ελπίδα σε όλους εκείνους που επέζησαν την τραγωδία και είδαν δικά τους αγαπημένα πρόσωπα να χάνονται στις φλόγες. Ετσι, το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, η τραγουδίστρια προσκάλεσε όλους τους επιζώντες του Πύργου και τις οικογένειές τους σε μια ιδιωτική προβολή του «Despicable Me 3».

Διαβάστε ακόμα: Ο Ξαβιέ Ντολάν σκηνοθετεί το βίντεο κλιπ για το «Hello» της Adele

adele

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η Adele από τότε που τελείωσε την περιοδεία της, έχει αφοσιωθεί στο να βοηθήσει την κοινότητά της. Μιας και η ίδια είναι κάτοικος Λονδίνου, δεν έχει κρύψει ποτέ το πόσο πολύ την επηρέασε η τραγωδία και προσπαθεί να βοηθήσει όπως μπορεί. Αν και έχει καταφέρει να μαζέψει ένα αρκετά σεβαστό ποσό για αυτούς, ήθελε επίσης να τους βοηθήσει να ξεχαστούν έστω και μια μέρα και να φέρει τα χαμόγελα πίσω στα πρόσωπά τους. Κι από ότι φαίνεται τα κατάφερε καθώς αρκετοί ήταν που δέχτηκαν την πρόσκλησή της και βρέθηκαν εκεί.

Κι εμείς δεν έχουμε παρά να ευχηθούμε κι άλλοι σταρς να μιμηθούν τα παράδειγμα της Adele και η ίδια να μην σταματήσει να δίνει ελπίδα και χαρά σε όσους τα έχουν ανάγκη.

To «Εγω ο Απαισιότατος 3» θα βγει στις ελληνικές αίθουσες στις 31 Αυγούστου από την UIP.

Διαβάστε ακόμα: