Buzz

Η Αdele ετοιμάζεται για το κινηματογραφικό ντεμπούτο της στην νέα ταινία του Ξαβιέ Ντολάν!

στα 10

Γιατί ένα «Ηello» είναι λίγο, πολύ λίγο.

Η Αdele ετοιμάζεται για το κινηματογραφικό ντεμπούτο της στην νέα ταινία του Ξαβιέ Ντολάν!

They had us at «hello». Η Adele κι ο Ξαβιέ Ντολάν («Mommy») απέδειξαν ότι μπορούν να ρίξουν το Internet, να γίνουν viral. Το μουσικό βίντεο του «Hello», του νέου τραγουδιού της βρετανίδας ντίβας που φέρει την υπογραφή του Καναδού enfant terrible ήταν το μόνο θέμα που συζητούσαμε για μέρες και έσπασε όλα τα ρεκόρ στο YouTube: Το βίντεο έφτασε τα 100 εκατομμύρια views μέσα σε πέντε ημέρες.

Δείτε εδώ το βίντεο κλιπ του «Hello» της Adele σε σκηνοθεσία του Ξαβιέ Ντολάν

adele hello 607

Σήμερα όμως μαθαίνουμε πώς σκηνοθέτης και τραγουδίστρια ετοιμάζονται για νέα συνεργασία. Η Adele ήταν όσο drama queen έπρεπε στο βίντεο κλιπ της, αλλά θα μπορούσε να σταθεί ως κινηματογραφική ηθοποιός; Γιατί ο Ντολάν της έκανε πρόταση για να παίξει έναν μικρό ρόλο στη νέα ταινία του, «The Death and Life of John F. Donovan». Το φιλμ παρακολουθεί έναν αμερικανό σταρ του σινεμά που βρίσκεται στο απόγειο της δόξας του, ενώ ταυτόχρονα διατηρεί μια μυστική αλληλογραφία μ’ ένα 11χρονο αγόρι στην Αγγλία. Η ταινία είναι προγραμματισμένη να ξεκινήσει γυρίσματα με την καινούρια χρονιά, σε διάφορες πόλεις του κόσμου, ανάμεσά τους τη Νέα Υόρκη, το Μόντρεαλ και το Μαϊάμι.

Αν η Adele δεχτεί θα είναι με την καλύτερη παρέα. Το καστ του «The Death and Life of John F. Donovan» περιλαμβάνει ήδη τους Τζέσικα Τσαστέιν, Κιτ Χάρινγκτον (you know nothing Jon Snow!), Σούζαν Σαράντον και Κάθι Μπέιτς.

Adele Hello

Διαβάστε εδώ για την νέα ταινία του Ξαβιέ Ντολάν: Η Τζέσικα Τσαστέιν θα κάνει την κακιά στη νέα ταινία του Ξαβιέ Ντολάν

Οι πιθανότητες είναι πολλές, καθώς και η ίδια είχε δηλώσει ότι της μπήκε το κινηματογραφικό μικρόβιο. «Είμαι σίγουρη ότι θα με σταυρώσουν για αυτό, αλλά εμένα θα μου άρεσε να παίξω σε ταινία του Ξαβιέ, μετά την εμπειρία μου μαζί του» είχε δηλώσει στο ραδιοφωνικό σταθμό KISS FM UK. «Θα δεχόμουν να παίξω σε ταινία του, ναι».

Διαβάστε περισσότερα: