Buzz

Οι ταινίες του Ανταμ Σάντλερ δεν βλέπονται, αλλά κάνουν τον κόσμο καλύτερο

στα 10

Ενα 8χρονο παιδί που πάσχει από λευκαιμία ζήτησε να δει προσωπικά τον Ανταμ Σάντλερ, δηλώνοντας ο μεγαλύτερος θαυμαστής του στον κόσμο και ότι οι ταινίες του τον έχουν βοηθήσει να δει τη φωτεινή πλευρά της ζωής.

Οι ταινίες του Ανταμ Σάντλερ δεν βλέπονται, αλλά κάνουν τον κόσμο καλύτερο

O Γκρέιντι Λιντς είναι οκτώ ετών, πάσχει από λευκαιμία και είναι ο μεγαλύτερος θαυμαστής του Ανταμ Σάντλερ.

Ενα βίντεο που εμφανίστηκε στο YouTube, ήταν και το προσωπικό κάλεσμα του Γκρέιντι προς τον ήρωά του, καθώς ο οκτάχρονος μικρός εξέφρασε την επιθυμία του να κάνει ένα μπάρμπεκιου με τον Ανταμ Σάντλερ, ευχαριστώντας τον που τον κάνει να γελάει και που όπως δήλωσε και η οικογένειά του «οι ταινίες του Σάντλερ έχουν βοηθήσει πολύ στο να δούμε τη φωτεινή πλευρά της όλης κατάστασης.»

Δείτε εδώ το βίντεο του οκτάχρονου Γκρέιντι στο οποίο αναφέρει ως αγαπημένες του ταινίες το «Grown Ups», το «Jack & Jill» και το «Click»:


Ενας οικογενειακός φίλος ανήρτησε και ένα ποστ σε ένα blog προσπαθώντας να κάνει την επιθυμία του παιδιού πραγματικότητα. Λίγες μέρες μετά ο Ανταμ Σάντλερ τηλεφώνησε προσωπικά στον Γκρέιντι Λιντς, αποδεικνύοντας πως μερικές φορές ανάμεσα στην πραγματική ζωή και το Χόλιγουντ δεν μεσολαβέι ένα... χάος.

Οπως επίσης πως οι ταινίες του Ανταμ Σάντλερ μπορεί να μην βλέπονται, αλλά να που κάνουν τον κόσμο ελάχιστα καλύτερο!

Διαβάστε ακόμη: