Φεστιβάλ / Βραβεία

Η Κρίστεν Στιούαρτ και ο Σάια ΛαΜπεφ δεν νιώθουν ακόμη άνετα με το πόσο διάσημοι είναι

στα 10

Δύο από τους πιο πολυσυζητημένους σταρ της γενιάς τους μιλούν ο ένας στον άλλον για την ουσία της τέχνης τους.

Flix Team
Η Κρίστεν Στιούαρτ και ο Σάια ΛαΜπεφ δεν νιώθουν ακόμη άνετα με το πόσο διάσημοι είναι

Η Κρίστεν Στιούαρτ παραμένει στον αφρό της επικαιρότητας, με τον τέλειο συνδυασμό ανεξάρτητων και χολιγουντιανών επιλογών - μόνο φέτος παίζει την Τζιν Σίμπεργκ στο «Seberg» και έναν από τους «Αγγελους του Τσάρλι» στο νέο reboot της διάσημης σειράς/ταινίας. Ο Σάια ΛαΜπεφ, χαμένος εδώ και χρόνια μέσα στο επώδυνο (γι' αυτόν και για τους άλλους) αλαζονικό του είναι, επιστρέφει δυναμικά με το «Honey Boy» που σκηνοθετεί και υποδύεται τον μπαμπά του.

Και οι δυό τους μιλούν στην κάμερα του Variety για τη σημασία του να ενηλικιώνεσαι στα κινηματογραφικά πλατό, αλλά και για τα σημάδια που αφήνουν πάνω σου οι καλές και οι κακές στιγμές μιας δύσκολης τέχνης.

Κσι

«Εχω δουλέψει με υπέροχους, αξιολάτρευτους, ταλαντούχους ανθρώπους. Και με ανθρώπους που δεν ήταν τόσο ταλαντούχοι, που δεν ήταν τόσο καλοί. Μπορώ να κάνω μόνο αυτό που μπορώ να κάνω. Προσπαθώ να σκεφτώ. Μια φορά ένας τύπος με έκανε να κλάψω στο σετ, την πρώτη μέρα μιας ταινίας, αλλά αυτό ήταν και το τελευταίο δευτερόλεπτο που του έδωσα σημασία. Σκέφτηκα: "Είμαι μόνη και είσαι απάισιος". Τελικά έκανε μια πολύ κακή ταινία.» - Κρίστεν Στιούαρτ

Δείτε εδώ ολόκληρη τη συζήτηση της Κρίστεν Στιούαρτ με τον Σάια ΛαΜπεφ: