Buzz

Το Χόλιγουντ αποχαιρετά σοκαρισμένο τον Αντον Γιέλτσιν

στα 10

Γνωστός κυρίως μέσα από τη συμμετοχή του στην πρόσφατη κινηματογραφική αναβίωση του «Star Trek», ο 27χρονος ηθοποιός έχασε τη ζωή του σε ένα αλλόκοτο ατύχημα,

Το Χόλιγουντ αποχαιρετά σοκαρισμένο τον Αντον Γιέλτσιν

Σε ηλικία μόλις 27 ετών βρέθηκε νεκρός ο Αμερικανός, ρωσικής καταγωγής ηθοποιός Αντον Γιέλτσιν, τον οποίο γνωρίσαμε μέσα από την παρουσία του σε φιλμ όπως οι δύο ταινίες «Star Trek» του Τζέι Τζέι Εϊμπραμς, το «Μόνο οι Εραστές Μένουν Ζωντανοί» του Τζιμ Τζάρμους και το ριμέικ της κωμωδίας τρόμου «Fright Night».

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση, τον Γιέλτσιν βρήκε ένας φίλος του ο οποίος τον αναζήτησε στο σπίτι του λόγω της απουσίας του από κάποιες προγραμματισμένες πρόβες, και τον ανακάλυψε νεκρό, ακινητοποιημένο ανάμεσα στο αυτοκίνητό του (το οποίο είχε ακόμα αναμμένη τη μηχανή) και στην πύλη του σπιτιού του. Σύμφωνα με τις αρχές, ο θάνατός του οφείλεται σε ατύχημα, ωστόσο δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές οι ακριβείς συνθήκες που το προκάλεσαν.

Δείτε ακόμη: Ο Αντον Γιέλτσιν φωτογράφιζε υπέροχα (και ακατάλληλα για ανηλίκους)

Anton Yelchin 607 Στο «Charlie Bartlett» του Τζον Πολ (2007)

Anton Yelchin 607 Στο «Μόνο οι Εραστές Μένουν Ζωντανοί» του Τζιμ Τζάρμους (2013)

Anton Yelchin 607 Στο «Green Room» του Τζέρεμι Σολινέ (2015)

Ο αδικοχαμένος ηθοποιός μετακόμισε με τους γονείς του από τη Ρωσία στις ΗΠΑ σε ηλικία μόλις έξι μηνών, και ξεκίνησε από πολύ νωρίς να εργάζεται ως ηθοποιός, πραγματοποώντας το ερμηνευτικό του ντεμπούτο σε ηλικία 10 ετών στο τηλεοπτικό «Στην Εντατική» (ειρωνικά παίζοντας ένα παιδί που έχει γλιτώσει από τρακάρισμα), ενώ ένα χρόνο αργότερα θα πρωταγωνιστούσε στο «Καρδιές στην Ατλαντίδα» (2001), απέναντι στον Αντονι Χόπκινς. Από τότε θα μοίραζε το χρόνο του ανάμεσα σε ανεξάρτητες ταινίες και χολιγουντιανά blockbuster, με πιο πρόσφατη ταινία του το επερχόμενο «Star Trek Beyond» του Τζάστιν Λιν.

Anton Yelchin 607 Σε ηλικία 10 ετών σε ένα επεισόδιο του «Στην Εντατική»

Τον 27χρονο ηθοποιό αποχαιρέτησαν με αγάπη όλοι όσοι συνεργάστηκαν μαζί του, από τον Τζέι Τζέι Εϊμπραμς και τον Γκιγιέρμο Ντελ Τόρο μέχρι την Ολίβια Γουάιλντ και από τον Ζάκαρι Κουίντο μέχρι τον Κρις Εβανς, τον Στίβεν Κινγκ και πολλούς άλλους:


Star Trek Beyond poster Anton 607

Δείτε εδώ ένα αποχαιρετιστήριο βίντεο στον Αντον Γιέλτσιν:


Δείτε εδώ συγκεντρωμένες μερικές από τις καλύτερες στιγμές του ως Πάβελ Τσέχοφ στο «Star Trek» και στο «Star Trek Into Darkness»:


Διαβάστε ακόμη: «It’s easy to get lost in the vastness of space»: Νέο τρέιλερ για το «Star Trek Beyond»