Buzz

«Abraham Lincoln: Vampire Hunter»: βγήκαν τα τσεκούρια (ξανά!)

στα 10

Νέες φωτογραφίες για το «Abraham Lincoln: Vampire Hunter», την απολαυστική «άλλη» ανάγνωση της Αμερικανικής Ιστορίας, που θέλει τον Πρόεδρο να παίρνει το ... τσεκούρι του και να εξολοθρεύει βαμπίρ. Απολαύστε!

«Abraham Lincoln: Vampire Hunter»: βγήκαν τα τσεκούρια (ξανά!)

Σας έχουμε μιλήσει ξανά για το «Abraham Lincoln: Vampire Hunter»: βασισμένη στο ομώνυμο βιβλίο του Σεθ Γκράχαμ-Σμιθ και με τον Τιμ Μπάρτον στην παραγωγή, η ταινία του Τιμούρ Μπεκμαμπέτοφ («Wanted») πραγματεύεται την ιστορία του Προέδρου Λίνκολν που ηγήθηκε ενός πολέμου, αλλά .. αυτός δεν ήταν ανάμεσα στους Βόρειους και τους Νότιους. Αλλά ανάμεσα σε ανθρώπους και βαμπίρ!

Από τις πρώτες φωτογραφίες, το διεστραμμένο γούστο του Τιμ Μπάρτον είναι εμφανές - με τον Αβραάμ Λίνκολν να έχει κάτι από Sweeny Todd. «Ηταν σαν κάτι μέσα μου να είπε, θέλω να δω αυτή τη ταινία, από την πρώτη στιγμή που άκουσα τον τίτλο» λέει ο Τιμ Μπάρτον. «Δεν ξέρω γιατί, ίσως γιατί μεγάλωσα με όλες αυτές τις παράξενες, διεστραμμένες ταινίες που άγγιξαν κάτι στο υποσυνείδητό μου. Με θυμάμαι από μικρό να πηγαίνω σε ένα σινεμά στο Μπέρμπανκ, όπου μπορούσες να δεις τρεις ταινίες για πενήντα σεντς. Είμαι σίγουρος πως αν υπήρχε τότε, αυτή θα ήταν η ταινία που θα ήθελα να δω περισσότερο απ οποιαδήποτε άλλη».

«Οφείλουμε να είμαστε συνεπείς στην υπόσχεση του τίτλου» συμπληρώνει γελώντας κι ο πρωταγωνιστής Μπέντζαμιν Γουόκερ στο EW, δικαιολογώντας τις αιματοβαμμένες νέες φωτογραφίες. «Ας μην ανησυχούν όμως οι πουριτανοί οπαδοί της αμερικανικής Ιστορίας - κανείς δεν έχει σκοπό να προσβάλει τη φήμη του Προέδρου. Αυτό ήταν κάτι στο οποίο συμφωνήσαμε όλοι εξ' αρχής: είμαστε περήφανοι που είμαστε Αμερικανοί. Ολοι έχουμε μία εξιδανικευμένη εικόνα του Λίνκολν. Ολοι τον λατρεύουμε. Στην ταινία απλά... ρίξαμε μερικούς βρικόλακες στην μίξη της Ιστορίας. Είναι ένας ακόμα τρόπος να δεις ως ήρωα, κάποιον που ήδη θεωρείς ήρωα....»

Το «Abraham Lincoln: Vampire Hunter» κάνει πρεμιέρα στις αμερικανικές αίθουσες στις 22 Ιουνίου.

Δείτε τις νέες φωτογραφίες στο gallery, χαζέψτε τις παλιότερες διαβάζοντας περισσότερα για την ταινία και θυμηθείτε τις πρώτες «προεκλογικές» αφίσες που κυκλοφόρησαν δημιουργώντας στιλ και εντυπώσεις!