Buzz

Αβράαμ Λίνκολν: ο βαμπιροφονιάς!

στα 10

Τιμ Μπάρτον (παραγωγός), Σεθ Γκρέιαμ - Σμιθ (σεναριογράφος) και Τιμούρ Μπεμακμπέτοφ (σκηνοθέτης) μιλούν για το άγνωστο παρελθόν του Αβραάμ Λίνκολν και τον πραγματικό λόγο για τον οποίο η Αμερική πρέπει να νιώθει αιωνίως υπερήφανη για τον 16ο κατά σειρά Πρόεδρο της.

Αβράαμ Λίνκολν: ο βαμπιροφονιάς!

Το γεγονός πως οι τρεις κυρίως υπεύθυνοι για το «Αbraham Lincoln Vampire Hunter» μιλούν με τόσο ενθουσιασμό για το πρότζεκτ που μεταφέρει στον κινηματογράφο το ομώνυμο best-seller του Σεθ Γκρέιαμ - Σμιθ είναι κάτι που δεν μπορείς να παραβλέψεις.

Φαίνεται στα μάτια τους πόσο διασκέδασαν φτιάχνοντας έναν «διαφορετικό» Αβραάμ Λίνκολν, σκοτεινό όσο ο Μπάτμαν, φονικό όσο έναν serial killer, σούπερ δυνατό όσο όλοι μαζί οι βαμπιροφονιάδες που έχουμε δει μέχρι σήμερα στο σινεμά.

Προσωπική επιθυμία του Τιμ Μπάρτον, η μεταφορά του ομώνυμου βιβλίου έγινε από τον ίδιο τον Σεθ Γκρέιαμ - Σμιθ, ενώ τη σκηνοθεσία ανέλαβε ο Ρώσος Τιμούρ Μπεμακμπέτοφ, γνωστός κυρίως για τα «Night Watch», «Day Watch» και «Wanted». Το ρόλο του Λίνκολν κέρδισε ο Μπέντζαμιν Γουόκερ, εξολοθρεύοντας τους υποψήφιους Αντριεν Μπρόντι, Τζος Λούκας, Τζέιμς Ντ' Αρσι και Ολιβερ Τζάκσον - Κόεν.

To «Abraham Lincoln Vampire Hunter» θα βγει στις ελληνικές αίθουσες στις 26 Ιουλίου. Μέχρι τότε δείτε μια κοινή συνέντευξη των Μπάρτον, Γκρέιαμ-Σμιθ, Μπεμακμπέτοφ και απολαύστε απενοχοποιημένο splatter με προεδρικές προεκτάσεις...