Buzz

Το Flix διαλέγει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

στα 10

Το Flix συγκεντρώνει τα τρέιλερ που εντυπωσίασαν και συζητήθηκαν το τελευταίο διάστημα, για τα μάτια σας μόνο.

Flix Team
Το Flix διαλέγει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

Ισως το νέο τρέιλερ του «Star Wars Episode IX» να επισκίασε τα περισσότερα νέα τρέιλερ, αλλά αυτό δεν πάει να πει πως δεν υπήρχαν πολλά και ενδιαφέροντα για να γεμίσουν την εβδομάδα που μόλις πέρασε.

Εμείς εδώ στο Flix κάναμε ένα μικρό ξεκαθάρισμα με τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας. Τρέιλερ που εντυπωσίασαν, συζητήθηκαν, έγιναν viral και πάνω από όλα έκαναν σωστά τη δουλειά τους: να μας κάνουν να ανυπομονούμε όσο τίποτε άλλο για το τελικό αποτέλεσμα σε μικρή και μεγάλη οθόνη.


«Star Wars Episode IX: The Rise of Skywalker»

Tο τελευταίο και καθοριστικό τρέιλερ του «Star Wars: The Rise of Skywalker» είναι εδώ κι έχει ένα σχεδόν οπερατικό τόνο διαστημικού μεγαλείου με τους αγαπημένους ήρωες του franchise να ενώνονται ξανά και παλιούς γνώριμους να επιστρέφουν, αλλά με τον κίνδυνο να παραμονεύει σε κάθε τους βήμα. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Star Wars Episode IX: The Rise of Skywalker».


«The Last Fiction»

H πρώτη ταινία κινουμένων σχεδίων από το Ιράν, σε σκηνοθεσία Ασγκάρ Ραγκοζάρ, έχει στόχο τα Οσκαρ. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «The Last Fiction».


«The Aeronauts»

Οι Εντι Ρεντμέιν και Φελίσιτι Τζόουνς συναντιούνται ξανά μετά τη «Θεωρία των Πάντων» στην (οσκαρική και αληθινή) ιστορία δύο Βρετανών αεροπόρων που θέλησαν να κατακτήσουν τους ουρανούς. Τον Δεκέμβρη στις αίθουσες.


«The King»

Πολλαπλές αναγνώσεις πάνω στα έργα του Γουίλιαμ Σαίξπηρ με ανδρικό καστ ονείρωξη τον Τίμοθι Σαλαμέ, τον Τζόελ Ετζερτον, τον Ρόμπερτ Πάτινσον, τον Μπεν Μέντελσον. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «The King».


«Antlers»

H νέα ταινία τρόμου σε παραγωγή Γκιγιέρμο Ντελ Τόρο έρχεται για να μας στοιχειώσει. Μόνο προσοχή μιας και το νέο τρέιλερ φαίνεται πως περιέχει spoilers.


«The Vice Guide to Bigfoot»

Γυρισμένο ως ένα mockumentary, ένας hipster δημοσιογράφος που γράφει για το Vise προσπαθεί να διαλευκάνει το μυστήριο του Bigfoot. Ομως τα πράγματα καταλήγουν κάπως κωμικοτραγικά.


«Adopt a Highway»

Ο Ιθαν Χοκ βρίσκει ένα μωρό παρατημένο στην άκρη ενός αυτοκινητόδρομου και το παίρνει υπό την προστασία του.


«The Crown 3»

Το νέο teaser αποκαλύπτει την Ολίβια Κόλμαν ως Βασίλισσα Ελισάβετ. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «The Crown 3».


«Bloodshot»

O Βιν Ντίζελ είναι ο Bloodshot, ένας υπερστρατιώτης με ειδικές δυνάμεις, βασισμένο στο ομότιτλο κόμικ της Valiant Comics.


«Silicon Valley Season 6»

H τελευταία σεζόν της επιτυχημένης κωμικής σειράς του HBO ξεκινά να προβάλλεται στις 27 Οκτωβρίου.



Ο κινηματογραφικός οδηγός του Flix | Οι νέες ταινίες της εβδομάδας, ταινίες που συνεχίζονται και αίθουσες σε όλη την Ελλάδα με αναλυτικό πρόγραμμα και ώρες προβολών | Επιλογές από ταινίες σε streaming για την οικιακή σας διασκέδαση.