Buzz

Το Flix διαλέγει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

στα 10

Το Flix συγκεντρώνει τα τρέιλερ που εντυπωσίασαν και συζητήθηκαν το τελευταίο διάστημα, για τα μάτια σας μόνο.

Flix Team
Το Flix διαλέγει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

Η εβδομάδα που μας πέρασε είχε τρέιλερ για όλα τα γούστα. Από ταινίες, αλλά και σειρές, τρόμου και φαντασίας, μέχρι και τη νέα δουλειά του Τζο Κόρνις, του σκηνοθέτη του «Attack the Block», ενδιαφέροντα ντοκιμαντέρ και την καλύτερη ερμηνεία της Νικόλ Κίντμαν εδώ και χρόνια.

Εμείς εδώ στο Flix κάναμε ένα μικρό ξεκαθάρισμα με τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας. Τρέιλερ που εντυπωσίασαν, συζητήθηκαν, έγιναν viral και πάνω από όλα έκαναν σωστά τη δουλειά τους: να μας κάνουν να ανυπομονούμε όσο τίποτε άλλο για το τελικό αποτέλεσμα σε μικρή και μεγάλη οθόνη.


«I Am the Night»

Στην πρώτη της δουλειά μετά το «Wonder Woman», η Πάτι Τζένκινς ακολουθεί τα ίχνη μιας μυθικής αστυνομικής ιστορίας σε μια μίνι σειρά. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «I Am the Night».


«Jonathan»

Ο Ανσελ Ελγκορτ πρωταγωνιστεί στο θρίλερ επιστημονικής φαντασίας στο οποίο έχουν κολλήσει στο μυαλό δυο προσωπικότητες, η δική του κι αυτή μιας κοπέλας. Ο Μπιλ Ολιβερ υπογράφει το σκηνοθετικό του ντεμπούτο εδώ και συμπρωταγωνιστεί η Πατρίσια Κλάρκσον.


«Destroyer»

«Τίποτα δε θα σας προετοιμάσει για αυτή την ερμηνεία της Νικόλ Κίντμαν». Ανυπομονούμε! Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Destroyer».


«Escape Room»

Για όλους εσάς τους λάτρεις των escape rooms, έρχεται μια ταινία τρόμου όπου, στα χνάρια του «Saw», βλέπει έξι φαινομενικά αγνώστους να έχουν βρεθεί μαζί σε ένα δωμάτιο από όπου θα πρέπει να ξεφύγουν λύνοντας θανατηφόρους γρίφους. Η ταινία είναι σε σκηνοθεσία του Ανταμ Ρόμπιτελ («Παγιδευμένη Ψυχή: Το Τελευταίο Κλειδί») και θα βγει στις ελληνικές αίθουσες στις 3 Γενάρη του 2019.


«The Kid Who Would Be King»

Επτά ολόκληρα χρόνια μετά το απολαυστικό sci-fi ντεμπούτο του, «Attack the Block», ο Τζο Κόρνις επιστρέφει με μια νέα πειραγμένη ταινία φαντασίας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «The Kid Who Would Be King».


«Narcos: Mexico»

H επιτυχημένη σειρά του Netflix «Narcos» επιστρέφει με μια νέα spin-off σεζόν, όπου μας μεταφέρει στην δεκαετία του ’80, στις αρχές του πολέμου των καρτέλ, με πρωταγωνιστές τους Μάικλ Πένια και Ντιέγκο Λούνα. Μπορείτε να δείτε ολόκληρη την σεζόν από τις 16 Νοεμβρίου στο Netflix


«Searching for Ingmar Bergman»

100 χρόνια από τη γέννηση του Ινγκμαρ Μπέργκμαν, το ντοκιμαντέρ της βετεράνου Μαργκαρέτε φον Τρότα προσφέρει μια συγκινητική και προσωπική ματιά στη ζωή και το έργο του μεγάλου Σουηδού σκηνοθέτη. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Searching for Ingmar Bergman».


«The Curse of La Llorona»

Σε παραγωγή του Τζέιμς Γουάν και σε σκηνοθεσία του Μάικλ Τσάβες, ο οποίος έχει αναλάβει να κάνει και το «Conjuring 3», η ταινία μιλά για έναν μεξικάνικο μύθο μιας γυναίκας, της Λα Λορόνα, η οποία σκότωσε τα παιδιά της μέσα σε μια έκρηξη θυμού και μετά αυτοκτόνησε, και τώρα το πνεύμα της ψάχνει νέα παιδιά για να αντικαταστήσει τα δικά της. Το «The Curse of La Llorona» κυκλοφορεί τον Απρίλιο στους κινηματογράφους.


«Kler»

Μια ταινία για την εκκλησία σπάει ρεκόρ κι εξάπτει πάθη στην Πολωνία και παρακίνησε εκατοντάδες ανθρώπους να καταγγείλουν την κακοποίησή τους στα χέρια ιερέων της καθολικής εκκλησίας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Kler».



Ο κινηματογραφικός οδηγός του Flix | Οι νέες ταινίες της εβδομάδας, ταινίες που συνεχίζονται και αίθουσες σε όλη την Ελλάδα με αναλυτικό πρόγραμμα και ώρες προβολών | Επιλογές από ταινίες σε streaming για την οικιακή σας διασκέδαση.