Buzz

Το Flix διαλέγει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

στα 10

Το Flix συγκεντρώνει τα τρέιλερ που εντυπωσίασαν και συζητήθηκαν το τελευταίο διάστημα, για τα μάτια σας μόνο.

Flix Team
Το Flix διαλέγει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

Everything was awesome και αυτή την εβδομάδα, όσο αφορά τα τρέιλερ. Ενας βασιλιάς επιστρέφει να κατακτήσει τον θρόνο του, ένας υπερήρωας επιστρέφει για να πει ένα παραμύθι, και μια κλασσική ιστορία τρόμου επιστρέφει για την επέτειο των 50 της χρόνων.

Εμείς εδώ στο Flix κάναμε ένα μικρό ξεκαθάρισμα με τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας. Τρέιλερ που εντυπωσίασαν, συζητήθηκαν, έγιναν viral και πάνω από όλα έκαναν σωστά τη δουλειά τους: να μας κάνουν να ανυπομονούμε όσο τίποτε άλλο για το τελικό αποτέλεσμα σε μικρή και μεγάλη οθόνη.


«Lion King»

Hail to the King: H νέα κινηματογραφική μεταφορά του «Lion King» στην μεγάλη οθόνη μάς ξεσηκώνει με το πρώτο, μαγικό teaser-trailer! Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Lion King».


«Stan & Ollie»

Ο Τζον Σι Ράιλι και ο Στιβ Κούγκαν είναι ο Χοντρός και ο Λιγνός στο νέο τρέιλερ του «Stan & Ollie». Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Stan & Ollie».


«Piercing»

Η Μία Γουασικόφσκα είναι το κολ γκερλ που θέλει να σκοτώσει ο Κρίστοφερ Αμποτ στο απροσδόκητο κι απολαυστικό θρίλερ «Piercing» από τον σκηνοθέτη του «The Eyes of My Mother». Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Piercing».


«Aquaman»

To τελευταίο τρέιλερ του «Aquaman» είναι πραγματικά επικό! Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Aquaman».


«Once Upon a Deadpool»

Αν ποτέ είχες αναρωτηθεί πως θα ήταν μια PG-13 ταινία του «Deadpool», τότε οι ευχές σου μόλις πραγματοποιήθηκαν με το «Once Upon a Deadpool». Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Once Upon a Deadpool».


«Serenity»

Dead sexy. Το θρίλερ «Serenity», με Μάθιου ΜακΚόναχεϊ και Αν Χάθαγουεϊ, είναι ένα παλαιάς κοπής νουάρ στη... θάλασσα και έχει ένα νέο, ακόμη πιο σέξι, τρέιλερ. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Serenity».


«Santiago, Italia»

Ο Νάνι Μορέτι επιστρέφει στην σκηνοθεσία τρία χρόνια μετά το «Η Μητέρα μου», ταξιδεύοντας στη Χιλή με ένα ντοκιμαντέρ. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Santiago, Italia».


«Wayne»

Η νέα σειρά του YouTube θυμίζει κάτι από «The End of the F*ing World» του Netflix, στην οποία ένα 16χρονο αγόρι, ο Γουέιν, με μια μεγάλη καρδιά και zero fks, όπου πάει σε ένα roadtrip με την κοπέλα του για πάρει πίσω το αυτοκίνητο του πατέρα του που κλάπηκε λίγο πριν πεθάνει. Ως μπόνους, η σειρά γράφτηκε από τους σεναριογράφους του «Deadpool». Ολα τα επεισόδια θα κάνουν πρεμιέρα στις 16 Γενάρη στο YouTube.


«The LEGO Movie 2»

Το «The LEGO Movie 2» επιστρέφει για να μας θυμίσει πως everything is still awesome (and bleak). Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «The LEGO Movie 2».


«Rosemary’s Baby»

H κλασσική ταινία τρόμου του Ρομάν Πολάνσκι αποκτά το δικό της τρέιλερ για την επέτειο των 50 της χρόνων. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Rosemary’s Baby». #PrayForRosemarysBaby


«Arctic»

Winter is coming: O Σκανδιναβός ηθοποιός Μαντς Μίκελσεν δοκιμάζει τις αντοχές του στο κρύο -κι όχι μόνο. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Arctic».



Ο κινηματογραφικός οδηγός του Flix | Οι νέες ταινίες της εβδομάδας, ταινίες που συνεχίζονται και αίθουσες σε όλη την Ελλάδα με αναλυτικό πρόγραμμα και ώρες προβολών | Επιλογές από ταινίες σε streaming για την οικιακή σας διασκέδαση.