Buzz

Το Flix διαλέγει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

στα 10

Το Flix συγκεντρώνει τα τρέιλερ που εντυπωσίασαν και συζητήθηκαν το τελευταίο διάστημα, για τα μάτια σας μόνο.

Flix Team
Το Flix διαλέγει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

Οι κυνηγοί είχαν την τιμητική τους αυτή την εβδομάδα στα τρέιλερ, είτε κυνηγάνε τέρατα, είτε επικηρυγμένους σε κάθε γωνιά του γαλαξία, είτε Ναζί.

Εμείς εδώ στο Flix κάναμε ένα μικρό ξεκαθάρισμα με τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας. Τρέιλερ που εντυπωσίασαν, συζητήθηκαν, έγιναν viral και πάνω από όλα έκαναν σωστά τη δουλειά τους: να μας κάνουν να ανυπομονούμε όσο τίποτε άλλο για το τελικό αποτέλεσμα σε μικρή και μεγάλη οθόνη.


«Hunters»

O Αλ Πατσίνο κυνηγάει Ναζί στη νέα σειρά του Amazon Prime, σε παραγωγή του Τζόρνταν Πιλ.


«The Witcher»

H διάσημη σειρά βιβλίων φαντασίας του Αντρντζέι Σαπκόβσκι έρχεται να μας μαγέψει από τις 20 Δεκεμβρίου στο Netflix. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «The Witcher».


«The Mandalorian»

H πρώτη live action σειρά από το σύμπαν του Star Wars είναι γεγονός και θα κάνει την πρεμιέρα της στο Disney+ στις 12 Νοεμβρίου. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «The Mandalorian».


«Dracula»

O «Δράκουλας» του Μπραμ Στόκερ γίνεται σειρά για το Netflix και το BBC με πρωταγωνιστή τον Κλες Μπανγκ. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Dracula».


«Jumanji: The Next Level»

To Jumanji υποδέχεται δυο νέους παίχτες, τους Ντάνι ΝτεΒίτο και Ντάνι Γκλόβερ, οι οποίοι θα αντιμετωπίσουν τους κινδύνους της ζούγκλας του παιχνιδιού μαζί με τους Ντουέιν Τζόνσον, Κάρεν Γκίλαν και Κέβιν Χαρτ. Η ταινία αναμένεται τον Δεκέμβριο στους κινηματογράφους.


«The End of the F*cking World Season 2»

Η δεύτερη σεζόν της υπέροχης εφηβικής μαύρης κωμωδίας του Netflix επιστρέφει στις 5 Νοεμβρίου και έχουμε το πρώτο τρέιλερ, το οποίο δείχνει την σειρά, αυτή την φορά, να έχει αγκαλιάσει την δραματική της πλευρά.


«Knives Out»

O Ράιαν Τζόνσον σκηνοθετεί μια ταινία στο πνεύμα της Αγκάθα Κρίστι with a twist κι ένα all star cast! Τι άλλο να ζητήσεις; Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Knives Out».


«The Grudge»

Μια από τις πιο δημοφιλείς ιαπωνικές ταινίες τρόμου, το «The Grudge» ετοιμάζεται για το reboot του κάτω από τη σκηνοθετική ματιά ενός από τους πιο ταλαντούχους σκηνοθέτες της γενιάς του. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «The Grudge».


«21 Bridges»

O Τσάντγουικ Μπόσμαν ξανασυνεργάζεται με τα αδέρφια Ρουσό μετά τους «Avengers», αυτή την φορά ως ένας αστυνομικός ο οποίος κλείνει όλες τις εισόδους στο Μανχάταν για να λύσει το μυστήριο της δολοφονίας οχτώ συναδέλφων του.


«The Shining Honest Trailer»

Λίγες μέρες πριν την πρεμιέρα του «Doctor Sleep» φυσικά και θα κυκλοφορούσε το honest trailer του «The Shining», της ταινίας του Στάνλεϊ Κιούμπρικ.



Ο κινηματογραφικός οδηγός του Flix | Οι νέες ταινίες της εβδομάδας, ταινίες που συνεχίζονται και αίθουσες σε όλη την Ελλάδα με αναλυτικό πρόγραμμα και ώρες προβολών | Επιλογές από ταινίες σε streaming για την οικιακή σας διασκέδαση.