Buzz

Το Flix διαλέγει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

στα 10

Το Flix συγκεντρώνει τα τρέιλερ που εντυπωσίασαν και συζητήθηκαν το τελευταίο διάστημα, για τα μάτια σας μόνο.

Flix Team
Το Flix διαλέγει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

Κούκλες, σκύλοι, σφουγγάρια, σκαντζόχοιροι και το κεφάλι του Κιάνου Ριβς συνοδεύουν αυτή την εβδομάδα τα νέα τρέιλερ ταινιών.

Εμείς εδώ στο Flix κάναμε ένα μικρό ξεκαθάρισμα με τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας. Τρέιλερ που εντυπωσίασαν, συζητήθηκαν, έγιναν viral και πάνω από όλα έκαναν σωστά τη δουλειά τους: να μας κάνουν να ανυπομονούμε όσο τίποτε άλλο για το τελικό αποτέλεσμα σε μικρή και μεγάλη οθόνη.


«Ευτυχία»

Ο βίος και η πολιτεία της Ευτυχίας Παπαγιαννοπούλου στην ταινία του Αγγελου Φραντζή που έρχεται στις αίθουσες το Δεκέμβριο του 2019. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την «Ευτυχία».


«The Way Back»

Ο Μπεν Αφλεκ ξανασυνεργάζεται με τον σκηνοθέτη Γκάβιν Ο' Κόνορ ως ένας πρώην σταρ του μπάσκετ όπου προσπαθεί να ξεφύγει από τον αλκοολισμό με το να γίνει προπονητής.


«6 Underground»

O Ράιαν Ρέινολντς διαλύει τη Ρώμη στη νέα ταινία του Μάικλ Μπέι. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «6 Underground».


«Into the Labyrinth»

Το κινηματογραφικό ντεμπούτο του ιταλού συγγραφέα αστυνομικής λογοτεχνίας Ντονάτο Καρίζι, έχει ένα αναμφίβολα εντυπωσιακό καστ. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Into the Labyrinth».


«The Servant»

Ο Μ. Νάιτ Σιάμαλαν φέρνει κάτι σκοτεινό στην τηλεόραση και το νέο τρέιλερ επικεντρώνεται στην ανατριχιαστική κούκλα. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «The Servant».


«The SpongeBob Movie: Sponge on the Run»

Μια ακόμη ταινία με τον Μπομπ Σφουγγαράκη μπορεί να μην είναι κάτι το τόσο σημαντικό, αλλά αυτή έχει το κεφάλι του Κιάνου Ριβς και είναι τόσο τρελό όσο ακούγεται.


«Seberg»

H Κρίστεν Στιούαρτ υποδύεται την σταρ της Νουβέλ Βαγκ και πρωταγωνίστριας του «Με κομμένη την ανάσα» του Γκοντάρ, Τζιν Σίμπεργκ, στην ταινία του Μπένεντικτ Αντριους.


«A Beautiful Day in the Neighborhood»

Η νέα ταινία της Μάριελ Χέλερ με πρωταγωνιστή τον Τομ Χανκς έχει τρέιλερ και υπερβολικές δόσεις αρετής. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «A Beautiful Day in the Neighborhood».


A Million Little Pieces

Βασισμένη στην αυτοβιογραφία του Τζέιμς Φρέι, ο Αάρον Τέιλορ Τζόνσον πρωταγωνιστεί ως ένας ναρκομανής που προσπαθεί να έρθει πάλι στον ίσιο δρόμο.


«Sonic the Hedgehog»

Νέο τρέιλερ της ταινίας με πρωταγωνιστή την πολυαγαπημένη μασκότ της Sega κυκλοφόρησε με τον επανασχεδιασμένο Σόνικ μετά και τις έντονες αντιδράσεις των φαν από το πρώτο τρέιλερ.


«Westworld»

Το νέο τρέιλερ για τον τρίτο κύκλο της σειράς επικεντρώνεται στην εταιρεία Incite Inc. η οποία θα παίξει τον δικό της σημαντικό ρόλο. Διαβάστε εδώ περισσότερα για τον τρίτο κύκλο του «Westworld».


«Scoob!»

H πρώτη animation ταινία εδώ και καιρό με τον Σκούμπι Ντου και την παρέα του μας δείχνει την origin ιστορία του πως γνωρίστηκε ο Σάγκι με τον Σκούμπι και είναι τόσο cute όσο φαντάζεστε.


«Fantasy Island»

H Βlumhouse δίνει έναν αέρα τρόμου στην κινηματογραφική μεταφορά της πασίγνωστης τηλεοπτικής σειράς των '70s.


«Weathering With You»

Τρία χρόνια μετά το υπέροχο anime «Your Name», o σκηνοθέτης Μακότο Σίνκαϊ επιστρέφει με μια ακόμη μαγευτικά εντυπωσιακή ταινία, η επίσημη πρόταση της Ιαπωνίας για το Οσκαρ Καλύτερης Ξενόγλωσσης Ταινίας, στην οποία ένα αγόρι γνωρίζει μια κοπέλα η οποία, από ότι φαίνεται, έχει την δύναμη να ελέγχει το καιρό.


«The Crown 3»

Το νέο teaser της σειράς μας συστήνει τον Πρίγκιπα της Ουαλίας, Κάρολο. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «The Crown 3».



Ο κινηματογραφικός οδηγός του Flix | Οι νέες ταινίες της εβδομάδας, ταινίες που συνεχίζονται και αίθουσες σε όλη την Ελλάδα με αναλυτικό πρόγραμμα και ώρες προβολών | Επιλογές από ταινίες σε streaming για την οικιακή σας διασκέδαση.