Buzz

Το Flix διαλέγει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

στα 10

Το Flix συγκεντρώνει τα τρέιλερ που εντυπωσίασαν και συζητήθηκαν το τελευταίο διάστημα, για τα μάτια σας μόνο.

Flix Team
Το Flix διαλέγει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

Ενα θρύλος επιστρέφει και ο Κουέντιν Ταραντίνο μας... παραμυθιάζει με το νέο τρέιλερ του «Once Upon a Time in Hollywood».

Εμείς εδώ στο Flix κάναμε ένα μικρό ξεκαθάρισμα με τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας. Τρέιλερ που εντυπωσίασαν, συζητήθηκαν, έγιναν viral και πάνω από όλα έκαναν σωστά τη δουλειά τους: να μας κάνουν να ανυπομονούμε όσο τίποτε άλλο για το τελικό αποτέλεσμα σε μικρή και μεγάλη οθόνη.


«Once Upon a Time in Hollywood»

Ανάμεσα στην πρεμιέρα του και στις πρώτες εντυπώσεις από το 72ο Φεστιβάλ Καννών, ο Κουέντιν Ταραντίνο δίνει στη δημοσιότητα το νέο τρέιλερ της ταινίας του. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Once Upon a Time in Hollywood».


«Black Mirror»

Το Netflix αποκάλυψε τους τίτλους των επεισοδίων της σειράς, προσφέροντας παράλληλα και ένα χορταστικό τρέιλερ για καθένα από αυτά. Διαβάστε εδώ περισσότερα για τον πέμπτο κύκλο του «Black Mirror».




«Toy Story 4»

Η παλιοπαρέα επιστρέφει, με νέες προσθήκες, και ένας θαυμαστός νέος κόσμος αποκαλύπτεται. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Toy Story 4».


«Downton Abbey»

Στο πρώτο τρέιλερ για το (κινηματογραφικό) «Downton Abbey», η οικογένεια Κρόλεϊ ετοιμάζεται να υποδεχτεί το βασιλικό ζεύγος. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Downton Abbey».


«Terminator: Dark Fate»

Με τον Τζέιμς Κάμερον ως παραγωγό και τον Τιμ Μίλερ στην καρέκλα του σκηνοθέτη, η νέα προσθήκη στη σειρά ταινιών του «Terminator» δείχνει πραγματικά εντυπωσιακή. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Terminator: Dark Fate».


«Star Trek: Picard»

O Πάτρικ Στιούαρτ επιστρέφει σε έναν ρόλο που άφησε εποχή, τον Ζαν Λικ Πικάρντ στο πρώτο teaser της σειράς η οποία θα κάνει πρεμιέρα το φθινόπωρο στο Amazon Prime.


UPDATE 21/7/2019

Δείτε το νέο τρέιλερ από το Comic Con του Σαν Ντιέγκο.


«Westworld»

Το πρώτο τρέιλερ για τον τρίτο κύκλο της σειράς αποκαλύπτει ένα πολύ διαφορετικό μέλλον και σχεδόν τίποτα δεν θυμίζει εδώ όλα όσα έχουν προηγηθεί, εκτός από το φουτουριστικό φόντο. Διαβάστε εδώ περισσότερα για τον τρίτο κύκλο του «Westworld».


«The Nightingale»

H νέα ταινία της Τζένιφερ Κεντ, του «Babadook» μιλάει για ιστορία εκδίκησης στην Αυστραλίας στις αρχές του 19ου αιώνα.


«Stranger Things»

Ενα καλοκαίρι μπορεί να αλλάξει τα πάντα. Δείτε τα character posters και ένα πρώτο κλιπ από τη νέα σεζόν, που προσθέτει τις δημοφιλείς εφηβικές σεξοκωμωδίες των ‘80s στις ρετρό αναφορές της σειράς. Διαβάστε εδώ περισσότερα για τον τρίτο κύκλο του «Stranger Things».


«Tales of the City»

Μια από τις πιο σημαντικές σειρές για την κουλτούρα και ζωή της LGBTQI κοινότητας της Αμερικής στη δεκαετία του '70, επιστρέφει ως μίνι σειρά στο Netflix, πάνω στην ώρα για το Pride Month. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Tales of the City».


«Orange is the New Black»

H έβδομη και τελευταία σεζόν της επιτυχημένης σειράς του Netflix θα κάνει πρεμιέρα στις 26 Ιουλίου.



Ο κινηματογραφικός οδηγός του Flix | Οι νέες ταινίες της εβδομάδας, ταινίες που συνεχίζονται και αίθουσες σε όλη την Ελλάδα με αναλυτικό πρόγραμμα και ώρες προβολών | Επιλογές από ταινίες σε streaming για την οικιακή σας διασκέδαση.