Buzz

Το Flix διαλέγει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

στα 10

Το Flix συγκεντρώνει τα τρέιλερ που εντυπωσίασαν και συζητήθηκαν το τελευταίο διάστημα, για τα μάτια σας μόνο.

Flix Team
Το Flix διαλέγει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

Από Γούντι Αλεν και Τζιμ Τζάρμους, μέχρι Εμα Τόμσον και Αντζελίνα Τζολί τα νέα τρέιλερ της εβδομάδας έχουν κάτι για όλους.

Εμείς εδώ στο Flix κάναμε ένα μικρό ξεκαθάρισμα με τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας. Τρέιλερ που εντυπωσίασαν, συζητήθηκαν, έγιναν viral και πάνω από όλα έκαναν σωστά τη δουλειά τους: να μας κάνουν να ανυπομονούμε όσο τίποτε άλλο για το τελικό αποτέλεσμα σε μικρή και μεγάλη οθόνη.


«A Rainy Day in New York»

Με την Ευρώπη να σημειώνει ήδη στο ημερολόγιο ημερομηνίες εξόδου της νέας - αποκλεισμένη από διανομή στις ΗΠΑ - ταινίας του Γούντι Αλεν, το τρέιλερ και η αφίσα του «A Rainy Day in New York» κυκλοφορούν εν μέσω viral πανικού. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «A Rainy Day in New York».


«Black Mirror»

Μάιλι Σάιρους, Αντονι Μακί, Γιάια Αμπντούλ Ματίν ΙΙ, Τόφερ Γκρέις, Αντριου Σκοτ είναι οι ηθοποιοί που πρωταγωνιστούν, ανάμεσα σε άλλους, στον πέμπτο κύκλο της σειράς. Και ναι έχουμε ημερομηνία για την πρεμιέρα της. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την πέμπτη σεζόν του «Black Mirror».


«Maleficent: Mistress of Evil»

Η Αντζελίνα Τζολί ετοιμάζεται για μια ακόμα μεγαλειώδη διαβολική εμφάνιση στο πρώτο τρέιλερ του παραμυθένιου σίκουελ. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Maleficent: Mistress of Evil».


«Midsommar»

Μετά το θρίαμβο της «Διαδοχής», ο Αρι Αστερ ενορχηστρώνει ένα νέο ρεσιτάλ ανείπωτου τρόμου. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Midsommar».


«Bacurau»

Η νέα ταινία του Βραζιλιάνου σκηνοθέτη Κλέμπερ Μεντόνσα Φίλιου ετοιμάζεται να διεκδικήσει τον Χρυσό Φοίνικα στο Φεστιβάλ Καννών. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Bacurau».


«His Dark Materials»

H «Τριλογία του Κόσμου» του Φίλιπ Πούλμαν μεταφέρεται ξανά στην οθόνη μας από το BBC και το HBO. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «His Dark Materials».


«The Dead Don’t Die»

Ο Τζιμ Τζάρμους επιστρέφει καλύτερος από ποτέ με τo καλύτερο ζόμπι καστ που αποσυντέθηκε ποτέ σε ταινία. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «The Dead Don’t Die».


«Years and Years»

Η Εμα Τόμσον πρωταγωνιστεί στη νέα σειρά του HBO ως μια πρωθυπουργός της Βρετανίας σε ένα δυστοπικό κοντινό μέλλον, η οποία εναντιώνεται στους μετανάστες, είναι υπέρ των όπλων και διχάζει την χώρα. Η σειρά θα κάνει πρεμιέρα στις 24 Ιουνίου 2019.


«Primal»

Ο Γκέντι Ταρτακόφσκι επιστρέφει στην τηλεόραση με μια νέα φιλόδοξη σειρά μετά το υπέροχο «Samurai Jack» η οποία θα κάνει την πρεμιέρα της το φθινόπωρο.


«BH90210»

Χωρίς τον Λουκ Πέρι, η παρέα του «Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς» επιστρέφει για έξι επεισόδια που θα δοκιμάζουν την αντοχή μας στο πόσο μεγαλώσαμε. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «BH90210».


«The Mountain»

O Τζεφ Γκόλντμπλαμ πρωταγωνιστεί στη νέα ταινία του Ρικ Αλβερσον ως ένας γιατρός σε μια ψυχιατρική κλινική της Αμερικής στην δεκαετία του '50 ο οποίος έχει αγαπά να κάνει λοβοτομές.


«Always Be My Maybe»

Η ρομαντική κομεντί με τους Αλι Γουόνγκ, Ράνταλ Παρκ και, φυσικά, τον Κιάνου Ριβς θα κάνει την πρεμιέρα της στο Netflix στις 31 Μαΐου.



Ο κινηματογραφικός οδηγός του Flix | Οι νέες ταινίες της εβδομάδας, ταινίες που συνεχίζονται και αίθουσες σε όλη την Ελλάδα με αναλυτικό πρόγραμμα και ώρες προβολών | Επιλογές από ταινίες σε streaming για την οικιακή σας διασκέδαση.