Buzz

Το Flix διαλέγει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

στα 10

Το Flix συγκεντρώνει τα τρέιλερ που εντυπωσίασαν και συζητήθηκαν το τελευταίο διάστημα, για τα μάτια σας μόνο.

Flix Team
Το Flix διαλέγει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

Ενας κλόουν επιστρέφει μετά από 27 χρόνια στον τόπο του, μια αράχνη φεύγει από αυτόν και μια νυχτερίδα γράφει ιστορία στην τηλεόραση.

Εμείς εδώ στο Flix κάναμε ένα μικρό ξεκαθάρισμα με τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας. Τρέιλερ που εντυπωσίασαν, συζητήθηκαν, έγιναν viral και πάνω από όλα έκαναν σωστά τη δουλειά τους: να μας κάνουν να ανυπομονούμε όσο τίποτε άλλο για το τελικό αποτέλεσμα σε μικρή και μεγάλη οθόνη.


«It: Chapter 2»

Το πρώτο τρέιλερ του δεύτερου κεφαλαίου της κινηματογραφικής διασκευής του διάσημου μυθιστορήματος τρόμου του Στίβεν Κινγκ μας πηγαίνει στο σήμερα, με τα μέλη του Κλαμπ των Χαμένων να ετοιμάζονται για την τελική αναμέτρηση. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «It: Chapter 2».


«Watchmen»

To HBO και ο Ντέιμον Λίντελοφ μεταφέρουν το διάσημο graphic novel των Αλαν Μουρ και Ντέιβ Γκίμπονς στη μικρή οθόνη. Η σειρά θα κάνει πρεμιέρα κάποια στιγμή μέσα στο φθινόπωρο του 2019.


«Judy»

Αποδεικνύοντας πως δεν φοβήθηκε ποτέ τα δύσκολα, η Ρενέ Ζελβέγκερ αναμετριέται με το μύθο της Τζούντι Γκάρλαντ. Και το πρώτο τρέιλερ μαρτυρά πως μάλλον θα νικήσει... Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Judy».


«Big Little Lies»

Κανένα μυστικό δεν μένει για πάντα κρυφό. Η δεύτερη σεζόν της πολυβραβευμένης σειράς θα κάνει πρεμιέρα στις 9 Ιουνίου. Διαβάστε εδώ περισσότερα για τη δεύτερη σεζόν του «Big Little Lies».


«BH90210»

Χωρίς τον Λουκ Πέρι, η παρέα του «Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς» επιστρέφει για έξι επεισόδια που θα δοκιμάζουν την αντοχή μας στο πόσο μεγαλώσαμε. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «BH90210».


«Frankie»

Πρώτες υπέροχες εικόνες από την ταινία με την οποία ο Αϊρα Σακς διεκδικεί το Χρυσό Φοίνικα στο 72ο Φεστιβάλ Καννών, με πρωταγωνίστρια την Ιζαμπέλ Ιπέρ. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Frankie».


«I Am Mother»

H Χίλαρι Σουόνκ έρχεται αντιμέτωπη με μια μηχανική μητέρα που θέλει «να προστατεύσει την κόρη της», στο ντεμπούτο του Γκραντ Σπιούτορ που έκανε την πρεμιέρα του στο φετινό φεστιβάλ του Σάντανς. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «I Am Mother».


«Where'd You Go, Bernadette»

Η νέα ταινία του Ρίτσαρντ Λινκλέιτερ βρίσκει την Κέιτ Μπλάνσετ σε κέφια, στη διασκευή του συναρπαστικού μυθιστορήματος της Μαρία Σεμπλ. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Where'd You Go, Bernadette».


«Spider-Man: Far From Home»

Επιβεβαιώνοντας ότι είναι το τέλος της τρίτης φάσης του MCU, το νέο τρέιλερ του «Spider-Man» ξεκινάει εκεί όπου τέλειωσε το «Εκδικητές: Η Τελευταία Πράξη» (το τρέιλερ περιέχει spoilers από την τελευταία ταινία των «Εκδικητών»). Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Spider-Man: Far From Home».


«The Lodge»

Οι σκηνοθέτες του «Goodnight Mommy», Βερόνικα Φραντς και Σέβεριν Φιάλα, κάνουν την πρώτη αγγλόφωνη ταινία τους με πρωταγωνίστρια την Ράιλι Κέο και τον Θύμιο Μπακατάκη στη φωτογραφία. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «The Lodge».


«Crawl»

Ο Γάλλος σκηνοθέτης Αλεξάντρ Αζά φέρνει και πάλι τον τρόμο στο νερό, αυτή την φορά με την μορφή αλιγατόρων. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Crawl».


«The Loudest Voice»

O Ράσελ Κρόου πρωταγωνιστεί στη σειρά οχτώ επεισοδίων του Showtime ως Ρότζερ Eϊλς του καναλιού Fox News, με σενάριο βασισμένο στο βιβλίο του Γκάμπριελ Σέρμαν «The Loudest Voice in the Room». Η σειρά θα κάνει πρεμιέρα στις 30 Ιουνίου. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «The Loudest Voice».


«Legion»

H τρίτη και τελευταία σεζόν της πιο τριπαρισμένης υπερηρωικής σειράς του Νόα Χόλεϊ και της Marvel έρχεται στις 24 Ιουνίου.


«Batwoman»

H πρώτη λεσβία υπερήρωας έρχεται (επιτέλους) στην τηλεόραση και γράφει Ιστορία. Διαβάστε εδώ περισσότερα για τη «Batwoman».



Ο κινηματογραφικός οδηγός του Flix | Οι νέες ταινίες της εβδομάδας, ταινίες που συνεχίζονται και αίθουσες σε όλη την Ελλάδα με αναλυτικό πρόγραμμα και ώρες προβολών | Επιλογές από ταινίες σε streaming για την οικιακή σας διασκέδαση.