Buzz

Το Flix διαλέγει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

στα 10

Το Flix συγκεντρώνει τα τρέιλερ που εντυπωσίασαν και συζητήθηκαν το τελευταίο διάστημα, για τα μάτια σας μόνο.

Flix Team
Το Flix διαλέγει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

Αν σας αρέσει να βλέπετε τρέιλερ τότε σας έχουμε αρκετά και γι' αυτή την εβδομάδα, από ταινίες και σειρές για κάθε γούστο.

Εμείς εδώ στο Flix κάναμε ένα μικρό ξεκαθάρισμα με τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας. Τρέιλερ που εντυπωσίασαν, συζητήθηκαν, έγιναν viral και πάνω από όλα έκαναν σωστά τη δουλειά τους: να μας κάνουν να ανυπομονούμε όσο τίποτε άλλο για το τελικό αποτέλεσμα σε μικρή και μεγάλη οθόνη.


«Game of Thrones»

Δεν χρειάζεται να πούμε πολλά. Το τελευταίο τρέιλερ της σειράς είναι ότι πιο επικό έχουμε δει. Διαβάστε περισσότερα εδώ για τον τελευταίο κύκλο του «Game of Thrones».


«Amazing Grace»

Η ζωντανή ηχογράφηση του ομότιτλου άλμπουμ της Αρίθα Φράνκλιν που έμεινε ανέκδοτη για δεκαετίες ετοιμάζεται επιτέλους να συναντήσει το κοινό, 47 ολόκληρα χρόνια μετά. Διαβάστε περισσότερα εδώ για το «Amazing Grace».


«Midsommar»

Η νέα ταινία του Αρι Αστερ έρχεται μετά το θρίαμβο της «Διαδοχής» για να τον βάλει τον 30χρονο σκηνοθέτη στο πάνθεον των μεγάλων σύγρονων του τρόμου. Διαβάστε περισσότερα εδώ για το «Midsommar».


«Queer Eye»

Οι Fab5 επιστρέφουν και από το τρέιλερ και μόνο υπόσχονται πως θα σας κάνουν να δακρύσετε.


«Dumbo»

Ακούστε μια νέα εκδοχή του «Baby Mine» που ακουγόταν στην αυθεντική ταινία του 1941, έτσι όπως την ερμηνεύουν - επίκαιρα - οι Arcade Fire. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Dumbo».


«Shazam!»

To DCEU χαλαρώνει διάθεση και αφήνει τον Ζάκαρι Λέβι να κάνει τα μαγικά του. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Shazam!».


«Killing Eve»

Η Βιλανέλ επιστρέφει με πιο εξωφρενική γκαρνταρόμπα και την Σάντρα Ο στο κατόπι της. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Killing Eve».


«Cobra Kai 2»

Μετά την αναπάντεχα τεράστια επιτυχία της πρώτης σεζόν, η σειρά η οποία αναβίωσε το «Karate Kid» επιστρέφει στις 24 Απριλίου στο YouTube Premium.


«Love, Death and Robots»

Η σειρά των των Ντείβιντ Φίντσερ και Τιμ Μίλερ απευθύνεται σε ένα ενήλικο (με αρκετές χαλασμένες βίδες στο μυαλό) κοινό με ένα νέο NSFW τρέιλερ. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Love, Death and Robots».


«Late Night»

H ταινία της Νίσα Κανάτρα, σε σενάριο της Μίντι Κάλινγκ η οποία και πρωταγωνιστεί ως μια νέα σεναριογράφο που θέλει για το late night show με παρουσιάστρια την Εμα Τόμσον. Το σόου της έχει αρχίσει να παίρνει την κατηφόρα και η Κάλινγκ θα κάνει τα πάντα για να το σώσει. Η ταινία αναμένεται το καλοκαίρι στις αίθουσες.


«Tolkien»

Ο Νίκολας Χουλτ βρίσκει την δική του Συντροφιά στον ρόλο του πατέρα της σύγχρονης φανταστικής λογοτεχνίας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Tolkien».


«BrightBurn»

Πως θα ήταν αν η ιστορία του Superman γυρίζονταν σαν ταινία τρόμου; Το «BrightBurn», η νέα ταινία του Ντέιβιντ Γιαροβέσκι, σε παραγωγή Τζέιμς Γκαν και με πρωταγωνίστρια την Ελίζαμπεθ Μπανκς, έχει την απάντηση. Η ταινία θα βγει στις αίθουσες στις 24 Μαΐου 2019.


«Good Omens»

Ο Ντέιβιντ Τέναντ και ο Μάικλ Σιν είναι άγγελοι που προσπαθούν να εμποδίσουν την επερχόμενη Αποκάλυψη, στη νέα σειρά της Amazon που βασίζεται στο μυθιστόρημα των Νιλ Γκέιμαν και Τέρι Πράτσετ. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Good Omens».


«NOS4A2»

Βασισμένη στο μυθιστόρημα του Τζο Χιλ (ο τίτλος προφέρεται ως Νοσφεράτου), η νέα σειρά του AMC αυτό το καλοκαίρι μας μεταφέρει στη Christmasland όπου κατοικούν παιδιά βρικόλακες και ένα παιδί δολοφόνος, ο Τσάρλι Μαξ.



Ο κινηματογραφικός οδηγός του Flix | Οι νέες ταινίες της εβδομάδας, ταινίες που συνεχίζονται και αίθουσες σε όλη την Ελλάδα με αναλυτικό πρόγραμμα και ώρες προβολών | Επιλογές από ταινίες σε streaming για την οικιακή σας διασκέδαση.