Buzz

Το Flix διαλέγει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

στα 10

Το Flix συγκεντρώνει τα τρέιλερ που εντυπωσίασαν και συζητήθηκαν το τελευταίο διάστημα, για τα μάτια σας μόνο.

Flix Team
Το Flix διαλέγει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

Αρκετά είναι εκείνα τα τρέιλερ που προσπαθούν να κερδίσουν έστω και λίγο από την προσοχή σας, αλλά αυτή την εβδομάδα ένα είναι το τρέιλερ που καταφέρνει να τα επισκιάσει όλα.

Εμείς εδώ στο Flix κάναμε ένα μικρό ξεκαθάρισμα με τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας. Τρέιλερ που εντυπωσίασαν, συζητήθηκαν, έγιναν viral και πάνω από όλα έκαναν σωστά τη δουλειά τους: να μας κάνουν να ανυπομονούμε όσο τίποτε άλλο για το τελικό αποτέλεσμα σε μικρή και μεγάλη οθόνη.


«Once Upon A Time In Hollywood»

Η 9η ταινία του Κουέντιν Ταραντίνο καταπιάνεται με το καλοκαίρι του 1969 στο Λος Αντζελες: ένα καλοκαίρι ήδη μυθικό, εκείνο όπου η «οικογένεια» του Τσαρλς Μάνσον δολοφόνησε άγρια πέντε ανθρώπους, ανάμεσά τους την έγκυο Σάρον Τέιτ, πανέμορφη νέα ηθοποιό και σύζυγο του Ρομάν Πολάνσκι, και το αποτέλεσμα είναι ποπ και λαχταριστό με (σοβαρή) υποψία βίας! Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Once Upon A Time In Hollywood».


«Stranger Things Season 3»

Το τέλος της αθωότητας. Η τρίτη σεζόν της πετυχημένης σειράς του Netflix αναμένεται αρκετά σκοτεινή. Διαβάστε εδώ περισσότερα για τη τρίτη σεζόν του «Stranger Things».


«Toy Story 4»

Η παλιοπαρέα επιστρέφει, με νέες προσθήκες, και ένας θαυμαστός νέος κόσμος αποκαλύπτεται. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Toy Story 4».


«Unicorn Store»

To 2019 είναι η χρονιά της Μπρι Λάρσον. Μετά την «Captain Marvel», το σκηνοθετικό ντεμπούτο της Λάρσον, που έκανε πρεμιέρα δύο χρόνια πριν στο Φεστιβάλ του Τορόντο έρχεται στο Netflix στις 5 Απριλίου με την ίδια να πρωταγωνιστεί στον ρόλο μιας νεαρής γυναίκας που προσπαθεί να βρει τον εαυτό της. Μαζί της και ο Σάμουελ Λ. Τζάκσον. Στην παραγωγή συναντάμε τον Πάρι Κασιδόκωστα-Λάτση και τον Τέρι Ντούγκας.


«Our Planet»

Με εικόνες που κόβουν την ανάσα, οι δημιουργοί των «Planet Earth» και «Blue Planet» συνεχίζουν να εξερευνούν με τον πιο συναρπαστικό τρόπο την εύθραυστη ομορφιά του πλανήτη μας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Our Planet».


«You vs. Wild»

Ετοιμαστείτε για τη νέα interactive περιπέτειά σας στα πιο επικίνδυνα μέρη του κόσμου. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «You vs. Wild».


«Gentleman Jack»

Μια συνεργασία του ΗΒΟ με το BBC, η σειρά βασίζεται στην αληθινή ζωή της Αν Λίστερ, η οποία έζησε ως γαιοκτήμονας τον 19ο αιώνα και σχεδίαζε να παντρευτεί μια άλλη γυναίκα. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Gentleman Jack».


«Deadwood»

To πρώτο τρέιλερ της πολυαναμένομενης ταινία της σειράς του HBO είναι επιτέλους εδώ με ημερομηνία κυκλοφορίας στις 31 Μαΐου. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Deadwood».


«Lucy in the Sky»

Αρχικά με τον τίτλο «Pale Blue Dot», το σκηνοθετικό ντεμπούτο του Νόα Χόλεϊ (το μυαλό πίσω από το τηλεοπτικό «Fargo» και το «Legion») αφηγείται μια βασισμένη σε αληθινά γεγονότα ιστορία με πρωταγωνίστρια τη Νάταλι Πόρτμαν στο ρόλο που αρχικά θα έπαιζε η Ρις Γουίδερσπουν. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Lucy in the Sky».


«John Wick: Chapter 3 – Parabellum»

O John Wick επιστρέφει και μαζί του φέρνει περισσότερα σκυλιά και... άλογα. Ο Κιάνου Ριβς πρωταγωνιστεί στο τρίτο κεφάλαιο αυτής της αγαπημένης σειράς που από ότι φαίνεται αυτή την φορά έχει να αντιμετωπίσει ορδές από πληρωμένους δολοφόνους, μιας και υπάρχει επικηρυχτεί για 14 εκατομμύρια δολάρια, μετά τα γεγονότα της δεύτερης ταινίας. Μαζί του πρωταγωνιστούν και οι Χάλι Μπέρι, Ιαν ΜακΣέιν, Λόρενς Φίσμπερν και Αντζέλικα Χιούστον. Το «John Wick: Chapter 3 – Parabellum» θα κάνει την πρεμιέρα του στις 17 Μαΐου.


«The Last Black Man in San Francisco»

Η ταινία του Τζο Τάμπλοτ ήταν μια από τους μεγάλους νικητές στο φετινό Φεστιβάλ του Σάντανς κερδίζοντας το βραβείο Σκηνοθεσία για Δραματική Ταινία και ετοιμάζεται να γίνει μια από τις πετυχημένες indie ταινίες του καλοκαιριού.


«Chilling Adventures of Sabrina: Part 2»

Being wicked never felt so good. Η αγαπημένη μας μικρή μάγισσα επιστρέφει με σκοτεινές και άγριες διαθέσεις στις 5 Απριλίου στο Netflix.



Ο κινηματογραφικός οδηγός του Flix | Οι νέες ταινίες της εβδομάδας, ταινίες που συνεχίζονται και αίθουσες σε όλη την Ελλάδα με αναλυτικό πρόγραμμα και ώρες προβολών | Επιλογές από ταινίες σε streaming για την οικιακή σας διασκέδαση.