Buzz

Το Flix διαλέγει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

στα 10

Το Flix συγκεντρώνει τα τρέιλερ που εντυπωσίασαν και συζητήθηκαν το τελευταίο διάστημα, για τα μάτια σας μόνο.

Flix Team
Το Flix διαλέγει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

Μια κούκλα και ένας στρατιώτης διψούν για αίμα, δυο αδέρφια για μαγεία αλλά ένα πουλί είναι αυτό που θα φέρει την άνοιξη.

Εμείς εδώ στο Flix κάναμε ένα μικρό ξεκαθάρισμα με τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας. Τρέιλερ που εντυπωσίασαν, συζητήθηκαν, έγιναν viral και πάνω από όλα έκαναν σωστά τη δουλειά τους: να μας κάνουν να ανυπομονούμε όσο τίποτε άλλο για το τελικό αποτέλεσμα σε μικρή και μεγάλη οθόνη.


«The Goldfinch»

Η «Καρδερίνα» της Ντόνα Ταρτ γίνεται η ταινία που αξίζει στη φήμη της σε σκηνοθεσία Τζόν Κρόουλι. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «The Goldfinch».


«Onward»

Στη νέα ταινία της Disney/Pixar οι Κρις Πρατ και Τομ Χόλαντ πρωταγωνιστούν ως δυο ξωτικά αδέρφια οι οποίοι έχασαν πρόσφατα τον πατέρα τους και ξεκινούν ένα ταξίδι για να δουν αν υπάρχει ακόμα μαγεία στον κόσμο. Η ταινία αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αίθουσες τον Μάρτιο του 2020.


«Φrankenstein»

Δείτε το πρώτο τρέιλερ της νέας ταινίας του Κώστα Ζάπα «Φranekstein», όπως αυτό παρουσιάστηκε στην Αγορά του 72ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών, με την υποστήριξη του Creative Europe MEDIA. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Φranekstein».


«In Fabric»

Η τέταρτη ταινία του βρετανού σκηνοθέτη Πίτερ Στρίκλαντ είναι ένα παράδοξο μεταμοντέρνο giallo που θα σας κάνει να σκεφτείτε διπλά πριν ψωνίσετε στις εκπτώσεις. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «In Fabric».


«The Kitchen»

Οι Μελίσα ΜακΚάρθι, Ελίζαμπεθ Μος και Τίφανι Χάντις πρωταγωνιστούν στην μεταφορά του ομότιτλου graphic novel της Vertigo η οποία θα κυκλοφορήσει τον Αύγουστο στις αίθουσες.


«The Dark Crystal: The Age of Resistance»

H αγαπημένη ταινία φαντασίας της δεκαετίας του '80 γίνεται σειρά στο Netflix. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «The Dark Crystal: The Age of Resistance».


«Weathering With You»

Τρία χρόνια μετά το υπέροχο anime «Your Name», o σκηνοθέτης Μακότο Σίνκαϊ επιστρέφει με μια ακόμη μαγευτικά εντυπωσιακή ταινία στην οποία ένα αγόρι γνωρίζει μια κοπέλα η οποία, από ότι φαίνεται, έχει την δύναμη να ελέγχει το καιρό.


«Rambo V: The Last Blood»

To νου σας! Ο Ράμπο επιστρέφει για μια ακόμη - ελπίζουμε - τελευταία φορά! Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Rambo V: The Last Blood».


«Annabelle Comes Home»

Η Annabelle επιστρέφει κι αυτή την φορά φέρνει μαζί της και δυο γνώριμα πρόσωπα. Η ταινία αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 26 Ιουνίου.


«Romulus»

Το Sky Italia ετοιμάζει μια σειρά για την γέννηση της Ρώμης που θα μιλάει λατινικά! Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Romulus».


«Jessica Jones»

H συνεργασία της Marvel με το Netflix τελειώνει με την τρίτη σεζόν της «Jessica Jones» η οποία θα κυκλοφορήσει στις 14 Ιουνίου.



Ο κινηματογραφικός οδηγός του Flix | Οι νέες ταινίες της εβδομάδας, ταινίες που συνεχίζονται και αίθουσες σε όλη την Ελλάδα με αναλυτικό πρόγραμμα και ώρες προβολών | Επιλογές από ταινίες σε streaming για την οικιακή σας διασκέδαση.