Buzz

Το Flix διαλέγει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

στα 10

Το Flix συγκεντρώνει τα τρέιλερ που εντυπωσίασαν και συζητήθηκαν το τελευταίο διάστημα, για τα μάτια σας μόνο.

Flix Team
Το Flix διαλέγει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

H πρώτη βδομάδα του νέου έτους είχε το Netflix να μας βομβαρδίζει με τρέιλερ των νέων του σειρών, ανάμεσά τους και την αναμενόμενη μεγάλη επιστροφή στο Χόκινς του 1985. Τις υπόλοιπες θέσεις γεμίζουν τρέιλερ με αληθινές δραματικές ιστορίες, τρόμος, δράση και μια Γκίλιαν Αντερσον εξπέρ του σεξ.

Εμείς εδώ στο Flix κάναμε ένα μικρό ξεκαθάρισμα με τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας. Τρέιλερ που εντυπωσίασαν, συζητήθηκαν, έγιναν viral και πάνω από όλα έκαναν σωστά τη δουλειά τους: να μας κάνουν να ανυπομονούμε όσο τίποτε άλλο για το τελικό αποτέλεσμα σε μικρή και μεγάλη οθόνη.


«Hanna»

Θυμάστε την ταινία του 2011 σε σκηνοθεσία Τζο Ράιτ με πρωταγωνίστρια την Σίρσα Ρόναν, όπου μια 16χρονη κοπέλα η οποία έχει εκπαιδευτεί από τον πατέρα της να είναι η τέλεια δολοφόνος; Τώρα ο σεναριογράφος της ίδιας ταινία, Ντέιβιντ Φαρ, την μεταφέρει ως σειρά στο Amazon Prime και το πρώτο teaser απλά δείχνει ένα μωρό να εξαφανίζεται από την μαιευτική πτέρυγα. Στην σειρά πρωταγωνιστούν οι Τζόελ Κίνμαν, Μίριελ Ενος και η πρωτοεμφανιζόμενη Εσμέ Κριντ-Μάιλς.


«Stranger Things 3»

Το Netflix αποκάλυψε επιτέλους την ημερομηνία κυκλοφορίας της πολυαναμενόμενης τρίτης σεζόν του «Stranger Things» με ένα teaser στο οποίο δείχνει την κάλυψης της παραμονής της Πρωτοχρονιάς του 1985 στη Νέα Υόρκη από τον Ντικ Κλάρκ η οποία παρεμβάλλεται από διάφορα αινιγματικά μηνύματα, και στο τέλος μια ημερομηνία: 4 Ιουλίου 2019.


«Hotel Mumbai»

Το 2008, μια ομάδα από 10 τρομοκράτες οργάνωσαν μια σειρά από βομβιστικές επιθέσεις στο Μουμπάι της Ινδίας, σκοτώνοντας 170 άτομα και τραυματίζοντας πάνω από 300. Αυτά τα αληθινά γεγονότα εξιστορεί η ταινία «Hotel Mumbai» σε σκηνοθεσία του Αυστραλού σκηνοθέτη Αντονι Μάρας, και με πρωταγωνιστές τους Ντεβ Πατέλ, Αρμι Χάμερ και Τζέισον Αϊζακς. Η ταινία αναμένεται να βγει στις αμερικάνικες αίθουσες στις 29 Μαρτίου.


«Sex Education»

Στη νέα αυτή σειρά του Netflix η Γκίλιαν Αντερσον είναι μια sex therapist η οποία δεν διστάζει να σε ρωτήσει ποια είναι η πρώτη σου ανάμνηση γύρω από τα γεννητικά σου όργανα. Ενώ ο Ασα Μπάτερφιλντ («Hugo», «Ender’s Game») παίζει την γιό της ο οποίος προσφέρει στους συμμαθητές του εκπαιδευτική βοήθεια στο σεξ, έτσι ώστε να γίνει πιο συμπαθής. Το «Sex Education» θα είναι ένα βρετανικό ερωτικό γράμμα στις αμερικάνικες νεανικές κωμωδίες και όλα τα επεισόδια θα βγουν στο Netflix στις 11 Ιανουαρίου.


«Arctic»

Ο Μαντς Μίκελσεν είναι ο μοναδικός επιζών ενός αεροπορικού δυστυχήματος στην Αρκτική. Και τώρα πρέπει να πάρει μια απόφαση: ή να μείνει στην ασφάλεια, αλλά και στο αρκετά παγωμένο, καταφύγιο που έχει φτιάξει ή να βγει έξω, στο ατελείωτο χιόνι και με πολικές αρκούδες να παραμονεύουν, και βρει βοήθεια. Το σενάριο και η σκηνοθεσία είναι του Τζο Πένια και η ταινία αναμένεται να βγει στις αμερικάνικες αίθουσες την 1η Φεβρουαρίου.


«The Punisher Season 2»

O Τζο Μπέρνθαλ επιστρέφει ως Φρανκ Καστλ (aka The Punisher) στη μια από τις δυο σειρές της Marvel που κατάφεραν να μείνουν στο Netflix (η άλλη είναι η «Jessica Jones») με τον Jigsaw του Μπεν Μπαρνς να ετοιμάζεται να του κάνει την ζωή δύσκολη. Η δεύτερη σεζόν θα κάνει την πρεμιέρα της στο Netflix στις 18 Ιανουαρίου.


«The Prodigy»

Αλλο μια ταινία τρόμου με ένα creepy παιδάκι στο επίκεντρο ετοιμάζεται να κάνει την πρεμιέρα της στις 8 Φλεβάρη, το οποίο η μητέρα του πιστεύει πως ο γιος της τον έχει κυριεύσει μια σατανική δύναμη. Στην ταινία πρωταγωνιστούν οι Τέιλορ Σίλινγκ, του «Orange is the New Black», και ο Τζακσον Ρόμπερτ Σκοτ, τον οποίο θα θυμάστε ως τον μικρό Τζόρτζι από το «It».



Ο κινηματογραφικός οδηγός του Flix | Οι νέες ταινίες της εβδομάδας, ταινίες που συνεχίζονται και αίθουσες σε όλη την Ελλάδα με αναλυτικό πρόγραμμα και ώρες προβολών | Επιλογές από ταινίες σε streaming για την οικιακή σας διασκέδαση.