Buzz

Το Flix διαλέγει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

στα 10

Το Flix συγκεντρώνει τα τρέιλερ που εντυπωσίασαν και συζητήθηκαν το τελευταίο διάστημα, για τα μάτια σας μόνο.

Flix Team
Το Flix διαλέγει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

Οι serial killers κυριαρχούν αυτή την εβδομάδα στα τρέιλερ, αλλά φέρνουν μαζί τους και αρκετές δόσεις φαντασίας και δράματος.

Εμείς εδώ στο Flix κάναμε ένα μικρό ξεκαθάρισμα με τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας. Τρέιλερ που εντυπωσίασαν, συζητήθηκαν, έγιναν viral και πάνω από όλα έκαναν σωστά τη δουλειά τους: να μας κάνουν να ανυπομονούμε όσο τίποτε άλλο για το τελικό αποτέλεσμα σε μικρή και μεγάλη οθόνη.


«The Golden Glove»

Η νέα ταινία του Φατίχ Ακίν που θα κάνει πρεμιέρα στο Φεστιβάλ Βερολίνου ξετυλίγει την αληθινή ιστορία ενός serial killer τη δεκαετία του ’70. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «The Golden Glove».


«Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile»

Ο Ζακ Εφρον είναι ο Τεντ Μπάντι, στην ταινία του Τζο Μπέρλιντζερ με συμπρωταγωνίστρια του τη Λίλι Κόλινς, η οποία θα κάνει πρεμιέρα στο Φεστιβάλ του Sundance. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile».


«Folklore»

H νέα σειρά ανθολογίας ασιατικού τρόμου του HBO θα σας κάνει να χάσετε τον ύπνο σας με μύθους και προκαταλήψεις από την Ασία. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Folklore».



«The Beach Bum»

Η πρώτη ταινία του Χάρμονι Κορίν μετά το απολαυστικό «Spring Breakers» έχει πρωταγωνιστή τον Μάθιου ΜακΚόναχεϊ και μας μεταφέρει και πάλι σε μια φαντασμαγορικά μαστουρωμένη πραγματικότητα. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «The Beach Bum».


«The White Crow»

O Ρέιφ Φάινς φέρνει στην οθόνη την ιστορία του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, έναν από τους μεγαλύτερους χορευτές στην Ιστορία, με το δικό του biopic. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «The White Crow».


«American Gods»

Οι παλιοί και νέοι θεοί της Αμερικής ετοιμάζονται για πόλεμο. Επιτέλους, το «American Gods» επιστρέφει! Διαβάστε περισσότερα για τη δεύτερη σεζόν του «American Gods».


«The Boys»

Ενα από τα πιο σκοτεινά, βίαια, απολαυστικά, superhero comic που τυπώθηκαν ποτέ έρχεται στις τηλεοράσεις μας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «The Boys».


«The Boy Who Harnessed the Wind»

O Τσιγουετέλ Ετζιόφορ, του «12 Years a Slave», σκηνοθετεί την πρώτη του ταινία για το Netflix, βασισμένη σε μια πραγματική ιστορία, στην οποία ένα 13χρόνο αγόρι αναπτύσσει μια μέθοδο για να αξιοποιήσει τον άνεμο και να φέρει νερό στο χωριό του στο Μαλάουι. Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix την 1η Μαρτίου.


«Umbrella Academy»

Βασισμένο στο κόμικ του Τζέραλντ Γουέι, η νέα σειρά του Netflix θυμίζει κάτι από Χ-Men να συναντούν το «Miss Peregrine’s Home for Peculiar Children» και ακολουθεί την ιστορία έξι ορφανών που προσπαθούν να σταματήσουν το τέλος του κόσμου. Η σειρά θα κάνει πρεμιέρα στις 15 Φεβρουαρίου.



Ο κινηματογραφικός οδηγός του Flix | Οι νέες ταινίες της εβδομάδας, ταινίες που συνεχίζονται και αίθουσες σε όλη την Ελλάδα με αναλυτικό πρόγραμμα και ώρες προβολών | Επιλογές από ταινίες σε streaming για την οικιακή σας διασκέδαση.