Buzz

Το Flix διαλέγει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

στα 10

Το Flix συγκεντρώνει τα τρέιλερ που εντυπωσίασαν και συζητήθηκαν το τελευταίο διάστημα, για τα μάτια σας μόνο.

Flix Team
Το Flix διαλέγει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

Από τραγουδοποιούς και πολιτικούς, μέχρι κλόουν και τα Οσκαρς έχουμε στα νέα τρέιλερ αυτή την εβδομάδα. Μπόνους και τον Χάρισον Φορντ να πρωταγωνιστεί στο πρώτο του animation. Pas mal...

Εμείς εδώ στο Flix κάναμε ένα μικρό ξεκαθάρισμα με τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας. Τρέιλερ που εντυπωσίασαν, συζητήθηκαν, έγιναν viral και πάνω από όλα έκαναν σωστά τη δουλειά τους: να μας κάνουν να ανυπομονούμε όσο τίποτε άλλο για το τελικό αποτέλεσμα σε μικρή και μεγάλη οθόνη.


«Leaving Neverland»

Κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ από το ντοκιμαντέρ που αναφέρεται στις υποθέσεις σεξουαλικής κακοποίησης δύο αγοριών από τον Μάικλ Τζάκσον. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Leaving Neverland».


«The Souvenir»

Το υπέροχο φιλμ της Τζοάνα Χογκ, το οποίο κέρδισε το Μεγάλο Βραβείο της Επιτροπής στο διεθνές διαγωνιστικό του Φεστιβάλ του Σάντανς, μας αποκάλυψε το ταλέντο της κόρης της Τίλντα Σουίντον, Ονορ Σουίντον-Μπερν. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «The Souvenir».


«Rocketman»

Εγκεκριμένο από τον ίδιο τον ζωντανο θρύλο, το φιλμ αφηγείται την άνοδο του Ελτον Τζον στην κορυφή της μουσικής ιστορίας αυτού του κόσμου. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Rocketman».


«Her Smell»

O Αλεξ Ρος Πέρι ξανασυνεργάζεται με την Ελίζαμπεθ Μος σε μια ταινία για μια τραγουδίστρια των 90s η οποία προσπαθεί να αντιμετωπίσει τα πολλά προβλήματα του παρελθόντος της. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Her Smell».


«Veep»

Ο 7ος κύκλος του «Veep» θα ολοκληρώσει με αιρετικό, κατάμαυρο χιούμορ τις περιπέτειες μίας άχρηστης κυβέρνησης στο Λευκό Οίκο. Κάπως σαν «μη χειρότερα»... Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Veep».


«Long Shot»

Η Σαρλίζ Θερόν δοκιμάζει για μια ακόμα φορά την κωμική της φλέβα σε ένα απρόσμενο ρομαντικό δίδυμο με τον Σεθ Ρόγκεν. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Long Shot».


«Secret Life of Pets 2»

Στο, έχουμε χάσει πλέον τον αριθμό, τρέιλερ της ταινίας «Secret Life of Pets 2», ο Χάρισον Φορντ δανείζει την φωνή του στον Ρούστερ, πρωταγωνιστώντας έτσι στο πρώτο του animation. Η ταινία θα κάνει την πρεμιέρα της τον Ιούνιο.


«Pennywise: The Story of It»

Κάτι για να σας κρατήσει μέχρι το δεύτερο μέρος του «It» το συγκεκριμένο ντοκιμαντέρ μας πάει πίσω από τα γυρίσματα της καλτ μίνι σειράς του 1990 με πρωταγωνιστή τον Τιμ Κάρι.


«The Highwaymen»

Οι Κέβιν Κόστνερ και Γούντι Χάρελσον είναι δυο αστυνομικοί που προσπαθούν να πιάσουν τους Μπόνι και Κλάιντ, στη νέα ταινία σε παραγωγή του Netflix, σε σενάριο του Τζον Φούσκο και σκηνοθεσία του Τζον Λι Χάνκοκ. Η ταινία θα κάνει την πρεμιέρα της στο Netflix στις 29 Μαρτίου.


«The Kid»

O Ιθαν Χοκ πρωταγωνιστεί στη ταινία του Βίνσεντ Ντ'Ονόφριο ως ένας σερίφης που κυνηγά να πιάσει τον Billy the Kid (Ντέιν Ντε Χάαν). Η ταινία αναμένεται να βγει στις αίθουσες τον Μάρτιο.


«Oscars Honest Trailer»

Και μιας και βρισκόμαστε στο Σαββατοκύριακο των Οσκαρς, ένα τίμιο τρέιλερ για τις οχτώ ταινίες που είναι υποψήφιες για Καλύτερη Ταινία.



Ο κινηματογραφικός οδηγός του Flix | Οι νέες ταινίες της εβδομάδας, ταινίες που συνεχίζονται και αίθουσες σε όλη την Ελλάδα με αναλυτικό πρόγραμμα και ώρες προβολών | Επιλογές από ταινίες σε streaming για την οικιακή σας διασκέδαση.