Buzz

Το Flix διαλέγει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

στα 10

Το Flix συγκεντρώνει τα τρέιλερ που εντυπωσίασαν και συζητήθηκαν το τελευταίο διάστημα, για τα μάτια σας μόνο.

Flix Team
Το Flix διαλέγει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

Οι υπερήρωες έχουν αυτή την εβδομάδα την τιμητική τους, μιας και η Marvel μας έδωσε τα νέα τρέιλερ των δυο πιο αναμενόμενων ταινιών της, αλλά μαζί με αυτά έκαναν την πρεμιέρα τους και τρέιλερ από κάποιες αρκετά ενδιαφέρουσες ευρωπαϊκές παραγωγές.

Εμείς εδώ στο Flix κάναμε ένα μικρό ξεκαθάρισμα με τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας. Τρέιλερ που εντυπωσίασαν, συζητήθηκαν, έγιναν viral και πάνω από όλα έκαναν σωστά τη δουλειά τους: να μας κάνουν να ανυπομονούμε όσο τίποτε άλλο για το τελικό αποτέλεσμα σε μικρή και μεγάλη οθόνη.


«Avengers: Endgame»

«To τέλος είναι κομμάτι του ταξιδιού». Επιτέλους το τρέιλερ της πέμπτη ταινία των «Avengers» είναι εδώ, και μας αποκαλύπτει, πέρα από τον τίτλο της, πως μπορεί τα πράγματα δείχνουν ακατόρθωτα, αλλά η ελπίδα δεν έχει σβήσει ακόμη. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Avengers: Endgame».


«Game of Thrones: Season 8»

To νέο teaser της όγδοης σεζόν του «Game of Thrones» είναι γεμάτο φωτιά και πάγο. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την τελευταία σεζόν του «Game of Thrones».


«Captain Marvel»

Στο νέο τρέιλερ της πρώτης σόλο ταινία της Marvel με γυναίκα (υπερ)ηρωίδα στο επίκεντρο, η Captain Marvel τα βάζει με τους Σκραλ και ετοιμάζεται να τελειώσει έναν διαγαλαξιακό πόλεμο που κρατάει αιώνες. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την «Captain Marvel».


«Chilling Adventures of Sabrina»

Αυτή η εβδομάδα ήταν γεμάτη από τα νέα τρέιλερ της πετυχημένης σειράς του Netflix. Ενα για το χριστουγεννιάτικο επεισόδιο «A Midwinter’s Tale», το οποίο βγαίνει στις 14 Δεκεμβρίου, και ένα για την δεύτερη σεζόν της, η οποία θα κάνει την πρεμιέρα της στις 5 Απριλίου 2019. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Chilling Adventures of Sabrina».



«Watership Down»

Δείτε το πρώτο τρέιλερ για τη διασκευή του κλασικού μυθιστορήματος του Ρίτσαρντ Εϊμπραμς από το BBC και το Netflix, όπου οι ήρωες του δεν είναι χαριτωμένα κουνελάκια που περιμένεις. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Watership Down».


«Miracle Workers»

O Στιβ Μπουσέμι είναι ο θεός και θέλει να καταστρέψει τη Γη, αλλά δυο άγγελοι από τα γραφεία του Heavens Inc., ένας εκ των οποίων είναι και ο Ντάνιελ Ράντγκλιφ, προσπαθούν να τον πείσουν για το αντίθετο. Η ιερόσυλη σειρά του TBS θα κάνει την πρεμιέρα της στις 12 Φεβρουαρίου 2019.


«All is True»

Και από το πουθενά, ο Κένεθ Μπράνα σκηνοθετεί και πρωταγωνιστεί σε μια ταινία για τα τελευταία χρόνια του Σαίξπηρ. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «All is True».


«Grâce à Dieu»

Η νέα ταινία του Φρανσουά Οζόν δεν θα αρέσει καθόλου στην καθολική εκκλησία. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Grâce à Dieu».


«Mary Queen of Scots»

Το νέο τρέιλερ της ταινίας, μας προετοιμάζει για μια επική αναμέτρηση μεταξύ δυο βασιλισσών. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Mary Queen of Scots».



Ο κινηματογραφικός οδηγός του Flix | Οι νέες ταινίες της εβδομάδας, ταινίες που συνεχίζονται και αίθουσες σε όλη την Ελλάδα με αναλυτικό πρόγραμμα και ώρες προβολών | Επιλογές από ταινίες σε streaming για την οικιακή σας διασκέδαση.