Buzz

Το Flix διαλέγει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

στα 10

Το Flix συγκεντρώνει τα τρέιλερ που εντυπωσίασαν και συζητήθηκαν το τελευταίο διάστημα, για τα μάτια σας μόνο.

Flix Team
Το Flix διαλέγει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

Αν και αυτή την εβδομάδα τα τρέιλερ των ταινιών που κυκλοφόρησαν ήταν αρκετά λίγα, λόγω της εορταστικής περιόδου, ήταν όμως και μερικά από τα πιο ενδιαφέροντα της χρονιάς, με την πρώτη ματιά σε έναν νέο εφιάλτη, μια interactive περιπέτεια, αλλά και την επιστροφή ενός διάσημου ντετέκτιβ.

Εμείς εδώ στο Flix κάναμε ένα μικρό ξεκαθάρισμα με τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας. Τρέιλερ που εντυπωσίασαν, συζητήθηκαν, έγιναν viral και πάνω από όλα έκαναν σωστά τη δουλειά τους: να μας κάνουν να ανυπομονούμε όσο τίποτε άλλο για το τελικό αποτέλεσμα σε μικρή και μεγάλη οθόνη.


«Us»

Τρομακτικό όσο δεν παίρνει, το τρέιλερ της νέας ταινίας του Τζόρνταν Πιλ γίνεται ήδη η πρώτη υπέροχη γεύση μιας από τις ταινίες που θέλουμε να δούμε περισσότερο το 2019. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Us».


«Black Mirror: Bandernatch»

Το «Black Mirror» μας δίνει interactive εμπειρία με μια ταινία όπου ο θεατής έχει τον πρώτο λόγο στην εξέλιξη της ιστορίας. Μια εμπειρία που μπορεί να κρατήσει από 40 λεπτά μέχρι 2 ώρες, ανάλογα με τις επιλογές του καθενός. Είστε έτοιμοι να παίξετε; Το «Black Mirror: Bandernatch» είναι ήδη διαθέσιμο στο Netflix. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Black Mirror: Bandernatch».


«The Kid Who Would Be King»

Επτά ολόκληρα χρόνια μετά το απολαυστικό sci-fi ντεμπούτο του, «Attack the Block», ο Τζο Κόρνις επιστρέφει με μια νέα πειραγμένη ταινία φαντασίας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «The Kid Who Would Be King».


«Teen Spirit»

Η πρώτη μεγάλου μήκους του Μαξ Μινγκέλα, με πρωταγωνίστρια την Ελ Φάνινγκ, μοιάζει τόσο γοητευτική όσο ένα τέλειο pop single. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Teen Spirit».


«Doctor Who New Year’s Special»

H Doctor Who επιστρέφει ανήμερα την Πρωτοχρονιά και μαζί της φέρνει και έναν από τους πιο αγαπημένους κακούς.


«The ABC Murders»

Ο Τζον Μάλκοβιτς είναι ο Ηρακλής Πουαρό στην τηλεοπτική μεταφορά του ομότιτλου βιβλίου της Αγκάθα Κρίστι για το Amazon Prime. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «The ABC Murders».


«I’m Not Here»

Ο Τζ. Κ. Σίμονς και ο Σεμπάστιαν Σταν παίζουν τον ίδιο χαρακτήρα, σε διαφορετικές χρονικές περιόδους, ο οποίος έρχεται αντιμέτωπος με το παρελθόν για να μπορέσει να κατανοήσει το παρόν. Η σκηνοθεσία είναι της Μισέλ Σουμάχερ (γυναίκας του Σίμονς) και πρωταγωνιστούν επίσης οι Μαξ Γκρίνφιλντ, Μάντι Μουρ, Ιαν Αρμιτάζ και Μάικα Μονρό. Το «I’m Not Here» θα βγει στις αμερικάνικες αίθουσες στις 8 Μαρτίου 2019.



Ο κινηματογραφικός οδηγός του Flix | Οι νέες ταινίες της εβδομάδας, ταινίες που συνεχίζονται και αίθουσες σε όλη την Ελλάδα με αναλυτικό πρόγραμμα και ώρες προβολών | Επιλογές από ταινίες σε streaming για την οικιακή σας διασκέδαση.