Buzz

Το Flix διαλέγει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

στα 10

Το Flix συγκεντρώνει τα τρέιλερ που εντυπωσίασαν και συζητήθηκαν το τελευταίο διάστημα, για τα μάτια σας μόνο.

Flix Team
Το Flix διαλέγει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

Αυτή την εβδομάδα η Ιζαμπέλ Ιπέρ έχει την τιμητική της μιας και έχουμε δυο τρέιλερ από τις νέες της ταινίες, ένας αγαπημένος δαίμονας επιστρέφει και φέρνει μαζί του και κάποιους άντρες (και γυναίκες) με μαύρα, η νέα ταινία του Ρίτσαρντ Λινκλέιτερ έχει μια λαμπρή πρωταγωνίστρια, και για το τέλος λίγο eye candy δεν έβλαψε ποτέ κανέναν.

Εμείς εδώ στο Flix κάναμε ένα μικρό ξεκαθάρισμα με τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας. Τρέιλερ που εντυπωσίασαν, συζητήθηκαν, έγιναν viral και πάνω από όλα έκαναν σωστά τη δουλειά τους: να μας κάνουν να ανυπομονούμε όσο τίποτε άλλο για το τελικό αποτέλεσμα σε μικρή και μεγάλη οθόνη.


«Hellboy»

Ο αγαπημένος δαίμονας επιστρέφει, αυτή τη φορά με την υπογραφή του Νιλ Μάρσαλ στη σκηνοθεσία και τον Ντέιβιντ Χάρμπορ στον πρωταγωνιστικό ρόλο. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Hellboy».


«The Image Book»

Η νέα ταινία του Ζαν-Λικ Γκοντάρ, η οποία έκανε την πρεμιέρα της πέρσι στο Φεστιβάλ των Καννών όπου και κέρδισε και ένα ειδικό βραβείο, είναι άλλη μια πειραματική ταινία του μεγάλου δημιουργού, και το πρώτο τρέιλερ δείχνει αρκετά πρωτόγνωρο και υπνωτικό. Η ταινία θα κάνει την πρεμιέρα της στις αμερικάνικες αίθουσες τον Γενάρη του 2019.


«Where'd You Go, Bernadette»

Η νέα ταινία του Ρίτσαρντ Λινκλέιτερ βρίσκει την Κέιτ Μπλάνσετ σε κέφια, στη διασκευή του συναρπαστικού μυθιστορήματος της Μαρία Σεμπλ. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Where'd You Go, Bernadette».


«Men In Black: International»

Οι Κρις Χέμσγουορθ και Τέσα Τόμσον είναι οι νέοι «Αντρες με τα Μαύρα» και αυτή την φορά ταξιδεύουν στην Ευρώπη ψάχνοντας έναν κατάσκοπο ο οποίος βρίσκεται μέσα στον οργανισμό. Η σκηνοθεσία είναι του. Φ. Γκάρι Γκρέι και η ταινία θα κάνει την πρεμιέρα της στις 14 Ιουνίου 2019.


«Une Jeunesse Dorée»

Η Ιζαμπέλ Ιπέρ δεν έχει ταμπού στη νέα ταινία της Εύα Ιονέσκο, και ζει τις δικές τις τελευταίες μέρες της disco στο Παρίσι του τέλους του 70. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Une Jeunesse Dorée».


«Brexit»

Ο Κάμπερμπατς υποδύεται τον Ντόμινικ Κάμινγκς, τον επικεφαλής της αμφιλεγόμενης (αλλά επιτυχημένης) καμπάνιας υπέρ της εξόδου της Μ. Βρετανίας από την Ευρωπαϊκή Ενωση στη νέα ταινία του HBO. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Brexit».


«Die Hard»

Είναι το «Die Hard» η καλύτερη χριστουγεννιάτικη ταινία όλων των εποχών; Ετσι ακριβώς περιγράφει η Fox την ταινία, στο νέο τρέιλερ που κυκλοφόρησε με αφορμή την ειδική επετειακή έκδοση της ταινίας σε Blu-ray, τριάντα χρόνια μετά την πρεμιέρα της. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το χριστουγεννιάτικο και επετειακό «Die Hard».


«Greta»

Η Ιζαμπέλ Ιπέρ φτάνει στα άκρα για ν' αποκτήσει μια φίλη, στο μαύρο, κωμικό θρίλερ του Νιλ Τζόρνταν. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Greta».


«L'Empereur de Paris»

Ο Ζαν-Φρανσουά Ρισέ υπογράφει ένα blockbuster εποχής, με πρωταγωνιστή τον Βενσάν Κασέλ, που θέλει να είναι η επιτυχία των φετινών χριστουγέννων στη Γαλλία. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «L'Empereur de Paris».


«This One’s For the Ladies»

Ενα νέο ντοκιμαντέρ προσφέρει μια αποκαλυπτική (με κάθε τρόπο) ματιά στον κόσμο του αντρικού στριπτίζ και των θαυμαστών του. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «This One’s For the Ladies».



Ο κινηματογραφικός οδηγός του Flix | Οι νέες ταινίες της εβδομάδας, ταινίες που συνεχίζονται και αίθουσες σε όλη την Ελλάδα με αναλυτικό πρόγραμμα και ώρες προβολών | Επιλογές από ταινίες σε streaming για την οικιακή σας διασκέδαση.