Buzz

Το Flix διαλέγει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

στα 10

Το Flix συγκεντρώνει τα τρέιλερ που εντυπωσίασαν και συζητήθηκαν το τελευταίο διάστημα, για τα μάτια σας μόνο.

Flix Team
Το Flix διαλέγει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

H τελευταία βδομάδα του Νοέμβρη ήταν γεμάτη από ενδιαφέροντα τρέιλερ. Τρόμος, φαντασία, δράμα και αρκετό συναίσθημα σας περιμένουν παρακάτω.

Εμείς εδώ στο Flix κάναμε ένα μικρό ξεκαθάρισμα με τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας. Τρέιλερ που εντυπωσίασαν, συζητήθηκαν, έγιναν viral και πάνω από όλα έκαναν σωστά τη δουλειά τους: να μας κάνουν να ανυπομονούμε όσο τίποτε άλλο για το τελικό αποτέλεσμα σε μικρή και μεγάλη οθόνη.

Vox Lux 607


«Artemis Fowl»

Το πρώτο τρέιλερ για το «Artemis Fowl» του Κένεθ Μπράνα, το οποίο βασίζεται στην υπερεπιτυχημένη σειρά νεανικών βιβλίων φαντασίας του Ιρλανδού συγγραφέα Οουεν Κόλφερ, μας εισάγει στο νέο φιλόδοξο franchise της Disney. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Artemis Fowl».


«Welcome to Marwen»

Η καινούργια ταινία του Ρόμπερτ Ζεμέκις διασκευάζει μυθοπλαστικά το πολυβραβευμένο και υπέροχα εξωφρενικό ντοκιμαντέρ «Marwencol» και έχει νέο τρέιλερ. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Welcome to Marwen».


«If Beale Street Could Talk»

Το τελευταίο τρέιλερ για τη νέα ταινία του Μπάρι Τζένκινς («Moonlight») είναι απόλυτα ερωτεύσιμο και οδυνηρά ρομαντικό. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «If Beale Street Could Talk».


«Vox Lux»

Νέο τρέιλερ για την νέα ταινία του Μπρέιντι Κόρμπετ «Vox Lux» με τη Νάταλι Πόρτμαν, η οποία είναι φιλόδοξη στο έπακρο, αλλά όχι απαραίτητα εξίσου πετυχημένη. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Vox Lux».


«I Am the Night»

Στην πρώτη της δουλειά μετά το «Wonder Woman», η σκηνοθέτης ακολουθεί τα ίχνη μιας μυθικής αστυνομικής ιστορίας σε μια μίνι σειρά με ένα νέο τρέιλερ. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «I Am the Night».


«Happy Death Day 2U»

Το επιτυχημένο slasher movie «Happy Death Day» αποκτά σίκουελ, με την πρωταγωνήστρια να ετοιμάζεται να βιώσει ακόμη περισσότερους θανάτους της. Ο Κρίστοφερ Μπ. Λάντον επιστρέφει στο σενάριο και την σκηνοθεσία, με την ταινία να κάνει την πρεμιέρα της στις αίθουσες ανήμερα του Αγ. Βαλεντίνου.


«State Like Sleep»

Σε αυτό το film noir της Μέρεντιθ Ντάνλακ, το οποίο έκανε την πρεμιέρα του στο φεστιβάλ της Τραϊμπέκα, η Κάθριν Γουότερστοουν προσπαθεί να ξεδιαλύνει τον μυστηριώδη θάνατο του άντρα της Μίσιελ Χούισμαν. Μαζί τους πρωταγωνιστούν και οι Μάικλ Σάνον και Λουκ Εβανς. Η ταινία θα βγει στις αμερικάνικες αίθουσες τον Γενάρη.


«Ultraman»

Η ιαπωνική σειρά «Ultraman», βασισμένη στο ομώνυμο manga του Εΐιτσι Σιμίζου, όπου εξιστορεί τις περιπέτειες του Χαγιάτα, μέλος της ομάδας προστασίας της Γης από εισβολή εξωγήινων τεράτων, που μεταμορφώνεται στον Ultraman για να αντιμετωπίσει τους κινδύνους που απειλούν τον πλανήτη, έρχεται στο Netflix την Πρωταπριλία (και δεν είναι ψέμα) του 2019 με την μορφή ενός CGI anime. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Ultraman».


«What Men Want»

Η Τάράτζι Π. Χένσον ακούει αυτό που πραγματικά θέλουν οι άντρες στο ριμέικ της κωμωδία του 2000 της Νάνσι Μάιγερς με τον Μελ Γκίμπσον. Μαζί της πρωταγωνιστούν και οι Τρέισι Μόργκαν, Ρίτσαρντ Ράουντρι, Τζον Μπρένερ και Ταμάλα Τζόουνς. Η σκηνοθεσία είναι του Ανταμ Σάνκμαν και θα βγει στις αίθουσες τον Φλεβάρη του 2019.



Ο κινηματογραφικός οδηγός του Flix | Οι νέες ταινίες της εβδομάδας, ταινίες που συνεχίζονται και αίθουσες σε όλη την Ελλάδα με αναλυτικό πρόγραμμα και ώρες προβολών | Επιλογές από ταινίες σε streaming για την οικιακή σας διασκέδαση.