Buzz

Το Flix διαλέγει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

στα 10

Το Flix συγκεντρώνει τα τρέιλερ που εντυπωσίασαν και συζητήθηκαν το τελευταίο διάστημα, για τα μάτια σας μόνο.

Flix Team
Το Flix διαλέγει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

Γεμάτους σταρ είναι τα τρέιλερ αυτή της εβδομάδας από τους Ανγκ Λι κια Τζόρτζ Κλούνεϊ μέχρι και Ανταμ Σάντλερ, Τζένιφερ Ανιστον και Κρις Χέμσγουορθ.

Εμείς εδώ στο Flix κάναμε ένα μικρό ξεκαθάρισμα με τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας. Τρέιλερ που εντυπωσίασαν, συζητήθηκαν, έγιναν viral και πάνω από όλα έκαναν σωστά τη δουλειά τους: να μας κάνουν να ανυπομονούμε όσο τίποτε άλλο για το τελικό αποτέλεσμα σε μικρή και μεγάλη οθόνη.


«Gemini Man»

Ο Ανγκ Λι πειραματίζεται ξανά με τις νέες τεχνολογίες και τα ψηφιακά εφέ στο καινούργιο του θρίλερ επιστημονικής φαντασίας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Gemini Man».


«Deadwood»

To νέο τρέιλερ της πολυαναμένομενης ταινία της σειράς του HBO είναι επιτέλους εδώ με ημερομηνία κυκλοφορίας στις 31 Μαΐου. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Deadwood».


«The Hustle»

Η Αν Χάθαγουεϊ και η Ρέμπελ Γουίλσον αναλαμβάνουν τους ρόλους των Μάικλ Κέιν και Στιβ Μάρτιν στο θηλυκό ριμέικ του «Απατεώνες και Τζέντλεμεν». Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «The Hustle».


«21 Bridges»

O Τσάντγουικ Μπόσμαν ξανασυνεργάζεται με τα αδέρφια Ρουσό μετά τους «Avengers», αυτή την φορά ως ένας αστυνομικός ο οποίος κλείνει όλες τις εισόδους στο Μανχάταν για να λύσει το μυστήριο της δολοφονίας οχτώ συναδέλφων του. Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στις 12 Ιουλίου.


«Murder Mystery»

Ο Ανταμ Σάντλερ και η Τζένιφερ Ανιστον ξανά μαζί αυτή την φορά όμως προσπαθούν να λύσουν το μυστήριο για το ποιος τους παγίδευσε για την δολοφονία πάνω στο γιοτ ενός δισεκατομμυριούχου. Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 14 Ιουνίου.


«Men In Black: International»

Οι Κρις Χέμσγουορθ και Τέσα Τόμσον είναι οι νέοι «Αντρες με τα Μαύρα» και αυτή την φορά ταξιδεύουν στην Ευρώπη ψάχνοντας έναν κατάσκοπο ο οποίος βρίσκεται μέσα στον οργανισμό. Η σκηνοθεσία είναι του. Φ. Γκάρι Γκρέι και η ταινία θα κάνει την πρεμιέρα της στις 14 Ιουνίου 2019.


«Dark»

H επιτυχημένη γερμανική σειρά του Netflix επιστρέφει με την δεύτερη σεζόν της στις 21 Ιουνίου.


«Catch-22»

Η νέα σειρά του Hulu φέρνει τον Τζορτζ Κλούνεϊ ξανά στην τηλεόραση μετά από 30 χρόνια. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Catch-22».


«What/If»

H Ρενέ Ζελβέγκερ πρωταγωνιστεί σε ένα νέο νουάρ θρίλερ ως μια μια γυναίκα η οποία δίνει την δυνατότητα σε κάποιους να τους αλλάξει την ταυτότητα. Αλλά υπάρχει και ένα τίμημα πίσω από όλο αυτό που όλοι πρέπει να πληρώσουν. Η σειρά ανθολογίας του Netflix θα κάνει πρεμιέρα στις 24 Μαΐου.


«Swamp Thing»

Προσπαθώντας να κλείσει κάποια στόματα που μιλούν για προβλήματα στην παραγωγή, η DC κυκλοφόρησε σήμερα το πρώτo της σειράς η οποία θα κάνει πρεμιέρα στη διαδικτυακή της πλατφόρμα. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Swamp Thing».



Ο κινηματογραφικός οδηγός του Flix | Οι νέες ταινίες της εβδομάδας, ταινίες που συνεχίζονται και αίθουσες σε όλη την Ελλάδα με αναλυτικό πρόγραμμα και ώρες προβολών | Επιλογές από ταινίες σε streaming για την οικιακή σας διασκέδαση.