Buzz

Ερχεται η συνέχεια της ταινίας «Ενα Ησυχο Μέρος»

στα 10

Η μεγάλη επιτυχία του Τζον Κραζίνσκι ετοιμάζεται να αποκτήσει το δικό της κινηματογραφικό σύμπαν.

Ερχεται η συνέχεια της ταινίας «Ενα Ησυχο Μέρος»

To «Ενα Ησυχο Μέρος» του Τζον Κραζίνσκι, αποτέλεσε μια απρόσμενη κινηματογραφική επιτυχία και ήταν ίσως μια από τις καλύτερες και απολαυστικότερες ταινίες τρόμου που είδαμε εδώ και αρκετό καιρό. Πολλοί ήταν εκείνοι που έλεγαν πως η ταινία αυτή θα μπορούσε να ήταν το πρώτο μέρος ενός μεγάλου σύμπαντος. Κάποιοι μάλιστα είχαν και θεωρίες πως τα γεγονότα αυτά θα μπορούσαν να εξελίσσονται στο ίδιο σύμπαν με εκείνο του «Cloverfield». H Paramount, από ότι φαίνεται όχι μόνο τους άκουσε αλλά ανακοίνωσε πως ήδη ετοιμάζεται το σίκουελ της.

Αυτή την δήλωση έκανε ο πρόεδρος της εταιρείας Τζιμ Γιαννόπουλος, ο οποίος βρέθηκε στο CinemaCon που διεξάγεται αυτές τις μέρες στο Λας Βέγκας, προσθέτοντας επίσης πως «η ίδια ομάδα ανθρώπων που έκανε την πρώτη ταινία, θα ασχοληθεί και με την δεύτερη». Αυτό σημαίνει πως, πιθανότατα, ο Κραζίνσκι θα αναλάβει και πάλι την σκηνοθεσία με τους σεναριογράφους Μπράιαν Γουντς και Σκοτ Μπεκ να γράφουν το σενάριο του σίκουελ.

Διαβάστε ακόμα: Μετά το «Ενα Ησυχο Μέρος», ο Τζον Κραζίνσκι ετοιμάζεται για «Life on Mars»

a quiet place 607

Φυσικά δεν έγινε τίποτα γνωστό για την ιστορία αλλά και για το καστ της. Αν και εμείς πιστεύουμε πως η ταινία έκλεισε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και ένα σίκουελ ίσως χαλάσει το αρκετά δυνατό φινάλε της, δεν κρύβουμε την περιέργειά μας για να δούμε το πως θα μπορούσε να εξελιχθεί η ιστορία. Ισως το σίκουελ να είναι πρίκουελ της πρώτης, δείχνοντάς μας πως ήρθαν τα τέρατα αυτά;

Πάντως, μέχρι στιγμής, το «Ενα Ησυχο Μέρος», με ένα μπάτζετ μόλις 17 εκατομμυρίων δολαρίων, κατάφερε να κερδίσει πάνω από 213 εκατομμύρια δολάρια μέσα σε μόλις τρεις εβδομάδες κυκλοφορίας του.

Διαβάστε ακόμη