Buzz

Σσσσς! O παραμικρός θόρυβος μπορεί να σε σκοτώσει στο «A Quiet Place»

στα 10

Το τρέιλερ για το θρίλερ του Τζον Κρασίνσκι, μοιάζει τόσο καλό που θα χειροκροτούσαμε. Αν δεν έπρεπε να κάνουμε απόλυτη ησυχία!

Σσσσς! O παραμικρός θόρυβος μπορεί να σε σκοτώσει στο «A Quiet Place»

Η Εμιλι Μπλαντ, ο Τζον Κρασίνσκι η μικρή πρωταγωνίστρια του «Wonderstruck» Μίλισετ Σίμοντς κι ο Νόα Τζουπ πρωταγωνιστούν στο φιλμ που μοιάζει να περιέχει ελάχιστο διάλογο, αφού οι ειπωμένες λέξεις έχουν ήχο κι ο ήχος μπορεί να σε σκοτώσει στην συνθήκη του φιλμ.

a quiet place 607

Δείτε ακόμη: «Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald». Αυτός είναι ο τίτλος (κι ένα teaser) για το σίκουελ του «Φανταστικά Ζώα και που Βρίσκονται»

Η ιστορία της ταινίας διαδραματίζεται σε ένα απομονωμένο σπίτι στο οποίο μια οικογένεια ζει κάτω από την απειλή ενός αόρατου κινδύνου. Πλάσματα, ή μια δύναμη που δεν βλέπεις στην διάρκεια του πρώτου τρέιλερ που μόλις κυκλοφόρησε, τους παραμονεύουν. Κι αν δεν μπορούν να τους δουν, μπορούν να τους ακούσουν. Γι αυτό αν θέλουν να επιβιώσουν θα πρέπει να κάνουν απόλυτη ησυχία.

a quiet place 607

Και ναι, τόσο η ιδέα όσο και το τρέιλερ της ταινίας που θα φτάσει στις αίθουσες την άνοιξη μας φαίνονται εξαιρετικά. Διαπιστώστε το με τα μάτια –και τα αυτιά σας- στο βίντεο πιο κάτω.


Δείτε ακόμη: