Buzz

«A Million Ways To Die In The West»: Ο Σεθ ΜακΦάρλαν θέλει να κάνει το πιο αστείο western που είδαμε ποτέ.

στα 10

Και το πρώτο, ξεκαρδιστικό τρέιλερ λέει ότι μάλλον τα κατάφερε.

«A Million Ways To Die In The West»: Ο Σεθ ΜακΦάρλαν θέλει να κάνει το πιο αστείο western που είδαμε ποτέ.

Μπορεί να έχει να κάνει με εμάς αλλά ο συνδυασμός των λέξεων «κωμωδία» και «western» μοιάζει περισσότερο απ΄οτιδήποτε άλλο, προβληματικός. Εκτός του ότι το φαρ ουέστ δεν είναι ακριβώς κινηματογραφικά ελκυστικό στις μέρες μας, οι περισσότερες από τις ταινίες που δοκίμασαν μέχρι σήμερα να το δουν με χιουμοριστικό τρόπο, πολύ απλά δεν ήταν ιδιαίτερα αστείες.

Ομως το «A Million Ways To Die In The West» του Σεθ ΜακΦάρλαν, δοκιμάζει κάτι διαφορετικό: να πάρει το ανατρεπτικό, συχνά χοντροκομμένο, μα πάντα αστείο χιούμορ που ο κωμικός έδειξε στο «Ted» και να το μεταφέρει πίσω στο χρόνο, χωρίς ιδιαίτερο «σεβασμό» στην εποχή και τους κανόνες της.

Το πρώτο τρέιλερ δείχνει να κοιτάζει το είδος των western και την εποχή τους με τα μάτια και την ειρωνεία ενός θεατή του σήμερα κι αυτό είναι που κάνει τα αστεία να λειτουργούν τόσο καλά. Το γεγονός βεβαίως ότι σχεδόν όλα απ΄ όσα χωράνε στο τρέιλερ είναι ξεκαρδιστικά, ασφαλώς δεν βλάπτει.

Ο ΜακΦάρλαν εδώ δεν σκηνοθετεί απλά, αλλά πρωταγωνιστεί κι όλας, στον ρόλο ενός ραντσέρη που βλέπει την αρραβωνιαστικιά του Αμάντα Σέιφριντ να τον εγκαταλείπει, όταν εκείνος αποφασίζει πως υπάρχουν κι άλλοι τρόποι να λύσεις μια διαφωνία εκτός από την μονομαχία. Ομως η απογοήτευσή του θα μετριαστεί όταν μια νέα γυναίκα που την υποδύεται η Σαρλίζ Θερόν φτάνει στην πόλη και μοιάζει να ενδιαφέρεται γι αυτόν.

Ο Λίαμ Νίσον, Ο Νιλ Πάτρικ Χάρις και η Σάρα Σίλβερμαν συμπρωταγωνιστούν στο φιλμ κι όλοι έχουν ήδη ένα character poster που μπορείτε να δείτε πιο κάτω και μια τουλάχιστον αστεία ατάκα στο τρέιλερ. Απολαύστε!

01

01

01

01

01

01

01

01