Industry

Συλλεκτικά δώρα «Χίλιοι Τρόποι να Πεθάνεις στην Αγρια Δύση»! Εσείς το μόνο που θα βάλετε είναι… τα σπιρούνια

στα 10

Η νέα κωμωδία του Σεθ ΜακΦάρλαν σάς προκαλεί στη μονομαχία του καλοκαιριού. Αλλά πριν από αυτό, σας εξοπλίζει και με ό,τι θα χρειαστείτε!

Flix Team
Συλλεκτικά δώρα «Χίλιοι Τρόποι να Πεθάνεις στην Αγρια Δύση»! Εσείς το μόνο που θα βάλετε είναι… τα σπιρούνια

Ενα εκατομμύριο τρόπους να πεθάνεις στο γέλιο υπόσχεται η νέα εκκεντρική κωμωδία – γουέστερν, με φόντο την επικίνδυνη Δύση του 19ου αιώνα, που φέρει την υπογραφή του σαρδόνιου και πάντα αιχμηρά καυστικού Σεθ ΜακΦάρλαν («Family Guy»). Κρατώντας το ρόλο του πρωταγωνιστή, σκηνοθέτη, σεναριογράφου και παραγωγού, ο ΜακΦάρλαν υποδύεται έναν δειλό αγρότη που το μόνο που επιθυμεί διακαώς είναι να φύγει από το πολεμοχαρές Δυτικό Μέτωπο κι ο οποίος προσπαθεί να εντυπωσιάσει την πρώην κοπέλα του (Αμάντα Σάιφριντ), κομπάζοντας στο πλευρό τής πάντα εκθαμβωτικής Σαρλίζ Θερόν, που του μαθαίνει, μεταξύ άλλων, πώς να σημαδεύει κατευθείαν στις καρδιές των γυναικών. Οταν κληθεί σε μια δύσκολη μονομαχία με τον δολοφονικό Λίαμ Νίσον, στο ρόλο του κακοποιού συζύγου της Θερόν, ο (εκ)κεντρικός ήρωας θα χρειαστεί κάτι πολύ παραπάνω από καλή εκπαίδευση στη σκοποβολή: θα χρειαστεί κουράγιο και τύχη βουνό.

poster

Ο δημιουργός του «Ted», Σεθ ΜακΦάρλαν, συγκεντρώνει γύρω του ένα καστ από γρήγορα πιστόλια – Σαρλίζ Θερόν, Αμάντα Σάιφριντ, Λίαμ Νίσον, Νιλ Πάτρικ Χάρις, Τζιοβάνι Ριμπίζι, Σάρα Σίλβερμαν – και παρουσιάζει το πιο αστείο γουέστερν που γυρίστηκε ποτέ!

Το Flix και η UIP σας χαρίζουν τα εφόδια που θα χρειαστείτε, για να είστε έτοιμοι όχι μόνο για την ταινία, αλλά και για ένα εξίσου καυτό καλοκαίρι. Τυχεροί αναγνώστες θα κερδίσουν συλλεκτικά δώρα της ταινίας, 3 τράπουλες, 3 τετράδια, 3 ανοιχτήρια μπουκαλιών και 1 κιθάρα! Για να διεκδικήσετε τα δώρα, μπείτε στην επίσημη σελίδα μας στο Facebook και κάντε share, like ή comment στο post. Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει μέχρι και τις 12 Ιουνίου και οι νικητές θα ενημερωθούν με direct message - δείτε φωτογραφίες των δώρων παρακάτω.

Το «Χίλιοι Τρόποι να Πεθάνεις στην Αγρια Δύση» βγαίνει στις αίθουσες στις 12 Ιουνίου από τη UIP.

Διαβάστε και δείτε περισσότερα για το «Χίλιοι Τρόποι να Πεθάνεις στην Αγρια Δύση» εδώ

cards

notebook

opener

guitar