Buzz

A Good Day to Die Hard!

στα 10

Δείτε το teaser του «Die Hard 5» («A Good Day to Die Hard») και τον Μπρους Γουίλις, με υπόκρουση Μπετόβεν, να πετάει punches και punchlines σαν να μην πέρασε μια μέρα!

A Good Day to Die Hard!
«The 007 of Plainfield, New Jersey!»

Κυρίες και κύριοι δέστε τις ζώνες σας ο Τζον ΜακΛέιν επιστρέφει. Και τι επιστροφή θα είναι αυτή! Παρόλο που το 4ο φιλμ του «Die Hard» franchise («Live Free or Die Hard») δεν είχε εντυπωσιάσει κανέναν (αν κι έκανε 383 εκατομμύρια δολάρια εισπράξεις στα παγκόσμια ταμεία), σήμερα, πέντε χρόνια αργότερα, όλα έχουν αλλάξει.

Πρώτα από όλα ο σκηνοθέτης. Ο Λεν Γουάισμαν αντικαταστάθηκε από τον Τζον Μουρ και από το teaser και μόνο καταλαβαίνει κανείς ότι η 5η ταινία («A Good Day to Die Hard») θα επιστρέψει στο ύφος και το στιλ του παλιού καλού Μπρους Γουίλις. «Αυτά από τον Τζέιμς Μποντ του Νιου Τζέρσεϊ» λέει ο ΜακΛέιν στο τέλος του trailer και είναι σαν να μας κλείνει το μάτι: το παλιό, καλό, απενοχοποιημένο fun είναι εγγυημένο.

Ο ίδιος ο Γουίλις σε παλιότερη συνέντευξή του είχε δηλώσει: «Το να δεχτώ να γυρίσω την 5η ταινία είναι ένα μεγάλο ρίσκο και μια προσωπική πρόκληση. Γιατί ενδιάμεσα από τις ταινίες... περνούν και τα χρόνια. Είμαι μια κάποιας ηλικίας και θα κάνω άλλη μία Die Hard ταινία; Πόσο γρήγορα μπορώ να τρέξω; Πόσο καλά να παλέψω; Ομως αν δει κανείς όλες τις ταινίες στη σειρά, υπάρχει μία ιστορία. Ο ήρωας μου μεγαλώνει μέσα από τις ταινίες. Κι αυτό μου φαίνεται πολύ ενδιαφέρον...»

Βλέποντας το trailer η αλήθεια είναι ότι τα χρόνια φαίνονται. Αλλά, δεν μας φαίνεται να δυσκολεύεται πολύ. Μέσα στην καταιγιστική δράση, η σήμα κατατεθέν γοητεία του Γουίλις θα λάμψει. Αλλωστε εκείνος ήταν πάντα εκεί για την ατάκα. Και η ατάκα δεν γνωρίζει ηλικία.

Το «A Good Day To Die Hard» θα κάνει πρεμιέρα στην Αμερική στις 14 Φεβρουαρίου του 2013.

Αυτό θα πει Valentine's Day!

UPDATE

Δείτε πιο κάτω, τόσο το teaser όσο και το international trailer