Buzz

Ζήστε πρώτοι την «Εκρηξη» του Σύλλα Τζουμέρκα!

στα 10

H «Εκρηξη» του Σύλλα Τζουμέρκα φτάνει στις ελληνικές αίθουσες στις 27 Νοεμβρίου. Ζήστε την πρώτοι στην avant-premiere που θα γίνει τη Δευτέρα 24 Νοεμβρίου.

Flix Team
Ζήστε πρώτοι την «Εκρηξη» του Σύλλα Τζουμέρκα!

Τι είναι η πατρίδα μας; Μεσοαστικά σπίτια που περικλείνουν στα τσιμεντένια κελύφη τους «γελοίες ζωές». Ψιλικατζίδικες δουλειές που δεν σε αφήνουν να ξεφύγεις. Ασφυκτικές οικογενειακές σχέσεις, ένα εχθρικό κράτος, μίσος στους δρόμους, οργή παντού. Απελπισία. Χρεοκοπία. Φωτιά.

Το τοπίο που περιγράφει η «Εκρηξη», δεύτερη ταινία του Σύλλα Τζουμέρκα μετά τη «Χώρα Προέλευσης» είναι απλά τρομακτικό. Κυρίως γιατί είναι αληθινό. Απόλυτα αναγνωρίσιμο. Ανασαίνει δίπλα μας, ή καλύτερα στον λαιμό μας, είναι η «Ελλάδα της κρίσης» που όχι δεν έχει να κάνει μόνο με τα λεφτά.

Αυτά είναι όμως που σπρώχνουν τη Μαρία της Αγγελικής Παπούλια στα όριά της. Ή, καλύτερα, η έλλειψή τους, τα χρέη της ανάπηρης μητέρας της στην εφορία και τις τράπεζες, που ωθούν την ούτως ή άλλως εκτροχιασμένη οικογένειά της στο χείλος του γκρεμού. Και η Μαρία θα αποφασίσει να θυσιαστεί για να τη σώσει, ακόμη κι αν τελικά ο μόνος που μπορεί να σώσει δεν είναι άλλος από τον εαυτό της.

a blast 607

Μετά την παγκόσμια πρεμιέρα της στο Φεστιβάλ του Λοκάρνο και τα ταξίδια της στα Φεστιβάλ του κόσμου που συνεχίζονται, η «Εκρηξη» του Σύλλα Τζουμέρκα φτάνει στις ελληνικές αίθουσες στις 27 Νοεμβρίου από τη StraDa Films, έτοιμη να φέρει αντιμέτωπο το κοινό με τη συγκλονιστική ερμηνεία της Αγγελικής Παπούλια και μια ιλιγγιώδη διαδρομή προς μια έξοδο κινδύνου από την Ελλάδα της κρίσης.

Εσείς μπορείτε να τη δείτε πρώτοι τη Δευτέρα 24 Νοεμβρίου, στον κινηματογράφο Ααβόρα (Ιπποκράτους 180 (ΜΕΤΡΟ Αμπελόκηποι), Νεάπολη) με ώρα προσέλευσης 20.00 (ώρα έναρξης 20.30). Κάντε share, like ή αφήστε σχόλιο στο ποστ του διαγωνισμού στο Facebook και μπείτε στην κλήρωση. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν την Κυριακή 23 Νοεμβρίου το βράδυ.

A Blast Greek Poster 607

Διαβάστε περισσότερα για το «A Blast»: