Φεστιβάλ / Βραβεία

«A Bigger Splash»: Στο τραπέζι με την Τίλντα Σουίντον, τον Ρέιφ Φάινς τον Ματίας Σχούναρτς και την Ντακότα Τζόνσον

στα 10

Δείτε το πρώτο κλιπ από την ταινία του Λούκα Γκουαντανίνο λίγο πριν την πρεμιέρα της στη Βενετία.

«A Bigger Splash»: Στο τραπέζι με την Τίλντα Σουίντον, τον Ρέιφ Φάινς τον Ματίας Σχούναρτς και την Ντακότα Τζόνσον

Μετά το «Είμαι ο Ερωτας», όλοι περίμεναν την επόμενη ταινία του Λούκα Γκουαντανίνο με μια μεγάλη δόση ανυπομονησίας. Και σήμερα θα κάνει την πρεμιέρα της στο διαγωνιστικό του φεστιβάλ της Βενετίας.

Ριμέικ του «La Piscine», το φιλμ του Γκουαντανίνο έχει ένα εξίσου μαγνητικό καστ με το φιλμ του Ζακ Ντερέ στο οποίο πρωταγωνιστούσαν ο Αλεν Ντελον και η Ρόμι Σνάιντερ.

a bigger splash  607

Η Τίλντα Σουίντον είναι η Μαριάν Λέιν μια θρυλική τραγουδίστρια της ροκ που ξεκουράζεται (μαζί με την φωνή της) με τον σύντροφό της, στο μικρό νησί της Ιταλίας, Παντελερία. Οταν ο πρώην παραγωγός της και αγαπημένος της, θα φτάσει στο νησί μαζί με την κόρη του, η ισορροπία του ζευγαριού θα διαταραχθεί και η νοσταλγία, η επιθυμία, το ροκ εν ρολ και η ζέστη του καλοκαιριού θα δημιουργήσουν μια εν δυνάμει εκρηκτική ατμόσφαιρα.

a bigger splash  607

Σύμφωνα με τον Λούκα Γκουαντανίνο, το φιλμ είναι «μια εξερεύνηση του σημείου που η ερωτική επιθυμία συγκρούεται με την επιθυμία να “σκοτώσεις τον πατέρα” και μια διερώτηση για το τι απομένει από μια γενιά που άλλαξε τον κόσμο με τις ιδέες και την μουσική της».

a bigger splash  607

Στην ταινία πρωταγωνιστούν οι Τίλντα Σουίντον, Ρέιφ Φάινς, Ματίας Σχούναρτς και η Ντακότα Τζόνσον και μπορείτε να δείτε το πρώτο κλιπ από το φιλμ πιο κάτω.


*Διαβάστε ακόμη: *