Buzz

Θυμάστε το αγοράκι του «Τζέρι Μαγκουάιρ»; Δείτε το βίντεο με σημερινή οντισιόν του...

στα 10

Μια φορά κι έναν καιρό ο Τζόναθαν Λιπνίσκι «used to be cute». Τώρα μεγάλωσε. Πατήστε το play στο χιουμοριστικό βίντεο που έφτιαξε ο ίδιος έχοντας βαρεθεί να ακούει την ατάκα «You used to be cute!»

Θυμάστε το αγοράκι του «Τζέρι Μαγκουάιρ»; Δείτε το βίντεο με σημερινή οντισιόν του...

«Did you know the human head weighs 8 pounds?» Ως συμπρωταγωνιστής του Τομ Κρουζ και της Ρενέ Ζελβέγκερ, ο πιτσιρικάς Τζόναθαν Λιπνίσκι είχε κλέψει τις καρδιές μας στο «Τζέρι Μαγκουάιρ». Mετά... μεγάλωσε. Κάποιες σκόρπιες φωτογραφίες του στο διαδίκτυο μας έκαναν να ζαρώνουμε: δεν μας άρεσε πώς μεγάλωνε ή ότι μεγάλωνε (οπότε μεγαλώνουμε κι εμείς;) Πάντως, όπως και τα περισσότερα παιδιά-ηθοποιοί, έτσι κι ο Λιπνίσκι περνούν μεγάλο σοκ ψάχνοντας να βρουν χώρο σε μία κινηματογραφική βιομηχανία (κι ένα κοινό) που τους ήθελε αιωνίως παιδιά. Κακά τα ψέματα. Το «Ω, ήσουν τόσο χαριτωμένος πιτσιρικάς!» σημαίνει «πώς κατάντησες έτσι».

Δείχνοντας χιούμορ και καυστική διάθεση απέναντι στο φαινόμενο ο Λιπνίσκι σκάρωσε ένα (τύπου) funny or die βίντεο, όπου ερμηνεύει τον εαυτό του σε μία από τις δεκάδες οντισιόν που πάει πλέον ως ενήλικας. Η προδιάθεση των ανθρώπων του χώρου απέναντί του, οι αστικοί μύθοι για τα παιδιά-ηθοποιούς που είναι συνήθως αυτοκαταστροφικοί ενήλικες, οι κρετίνοι του χώρου, η «you used to be cute» αθάνατη ατάκα.

Πάντως παρόλο που δεν τον έχουμε δει πουθενά τελευταία, θα το θέλαμε. Οσο ψεύτικη κι αν είναι η οντισιόν, μάς ιντρίγκαρε...

Δείτε κι από μόνοι σας: