Buzz

I don’t believe in bedtime stories: Τρέιλερ για το «Pan» του Τζο Ράιτ

στα 10

Με τον Χιου Τζάκμαν να κλέβει ήδη από το τρέιλερ την παράσταση στον ρόλο του Μαυρογένη, αυτή φιλοδοξεί να είναι μια διαφορετική κινηματογραφική εκδοχή της γνωστής ιστορίας.

I don’t believe in bedtime stories: Τρέιλερ για το «Pan»  του Τζο Ράιτ

Το επιβεβαιώνει ο ίδιος ο Τζο Ράιτ ο οποίος υπόσχεται ότι «αυτή δεν θα είναι η ιστορία της Χώρας του Ποτέ, όπως την ξέρατε. Δεν είναι η ιστορία του Πίτερ Παν όπως την διάβαζε ο μπαμπάς σας».

Κι ακόμη κι αν αυτό ακούγεται σαν κάτι που κάθε σκηνοθέτης θα έλεγε για την ταινία του, το τρεϊλερ του φιλμ με το καράβι του Μαυρογένη να διασχίζει τα σύννεφα και τον Κάπτεν Χουκ να μοιάζει περισσότερο με έναν (λίγο ελαφρόμυαλο) Ιντιάνα Τζόουνς, επιβεβαιώνει ότι εδώ τα πράγματα είναι όντως διαφορετικά.

Βασισμένο στο βιβλίο του Τζ. Μ. Μπάρι, το φιλμ του Τζο Ράιτ που μετά την θεαματική «Αννα Καρένινα» επιστρέφει με κάτι ακόμη πιο φιλόδοξο, μοιάζει να αποτελεί κάτι σαν πρόλογο του, συστήνοντας μας από την αρχή τους χαρακτήρες του.

Pan 607

Εκτός από τον Τζάκμαν, ο νεαρός Λιβάι Μίλερ υποδύεται τον Πίτερ Παν, ο Γκάρετ Χέντλαντ τον Κάπτεν Χουκ και η Ρούνι Μάρα την Τάιγκερ Λίλι, ενώ συμπρωταγωνιστούν οι Αμάντα Σέιφριντ και η Κάθι Μπερκ.

Το φιλμ θα βγει στις αίθουσες τον Ιούλιο του 2015 αλλά το πρώτο τρέιλερ είναι ήδη εδώ!

Διαβάστε ακόμη:

Ο Χιου Τζάκμαν αφήνει γένι για τον Μαυρογένη

Pan 607

Pan 607

Pan 607

Pan 607