Buzz

8 νέες «Kick-Ass 2» φωτογραφίες...

στα 10

Τα γυρίσματα ξεκίνησαν, οι παπαράτσι αγνοούν τις εντολές για κλειστό πλατό, κάποιες φωτογραφίες διαρρέουν στο διαδίκτυο. Θα είναι το πιο χιπ σίκουελ ταινίας υπερηρώων κι αυτό είναι δέσμευση. Δείτε τις φωτογραφίες στο Flix.

8 νέες «Kick-Ass 2» φωτογραφίες...

Οχι δεν πρόκειται για blockbuster. Αυτοί οι υπερήρωες δεν έχουν αυτοσκοπό να μονοπωλήσουν τα box office. Η ταινία του Τζεφ Γουάντλοου (o οποίος παίρνει τη σκυτάλη από τον Μάθιου Βον) είναι αφιερωμένη στο χιπ κοινό της: θα είναι ακατάλληλη για ανηλίκους, ιερόσυλη και όσο φαν και η πρώτη.

Τα γυρίσματα του «Kick-Ass 2» έχουν ξεκινήσει στο Τορόντο, και σήμερα μία σειρά από παπαρατσικές φωτογραφίες μας έκαναν να χαμογελάσουμε. Η Κλόι Μόριτζ μεγαλύτερη, ο Ααρον Τζόνσον πλέον διάσημος, αλλά και οι δύο επιστρέφουν με την ίδια συνέπεια στο ανατρεπτικό χιούμορ της ταινίας που τους καθιέρωσε.

«Το είχα πει από την αρχή» δήλωσε ο Τζόνσον σε συνέντευξή του πριν από λίγο καιρό. «Σε όλο τον κόσμο που μας σταματούσε στο δρόμο και ρωτούσε για το αν θα υπάρξει sequel το είχα πει: θέλω πολύ να το κάνω αρκεί να κρατήσει την ποιότητα και την φρεσκάδα της πρώτης ταινίας, αλλά ταυτόχρονα να έχει και κάτι νέο να πει. Το σενάριο που παρέλαβα έχει όλα τα συστατικά που απαιτούσα. Και για αυτό θα ξαναφορέσω τη στολή με ενθουσιασμό!»

Δείτε τις «κλεφτές» φωτογραφίες, περιμένοντας κάτι πιο ολοκληρωμένο και επίσημο.

Η αμερικανική πρεμιέρα του «Kick-Ass 2» έχει προγραμματιστεί για τις 28 Ιουνίου του 2013.

Tags: Kick-Ass 2